Kerem Güney Centipat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #11 Gmosta dedi: 71 sayısına düşerken aniden bir şey oluncamı düşüyor yoksa direkmi. Genişletmek için tıkla... Yani map yükleniyor veya haritanın köşesinde oluyorum mesela bir anda haritanın büyük bir kısmı olan tarafa dönünce düşüyor.
Gmosta dedi: 71 sayısına düşerken aniden bir şey oluncamı düşüyor yoksa direkmi. Genişletmek için tıkla... Yani map yükleniyor veya haritanın köşesinde oluyorum mesela bir anda haritanın büyük bir kısmı olan tarafa dönünce düşüyor.
Gmosta Femtopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #12 Kerem Güney dedi: Yani map yükleniyor veya haritanın köşesinde oluyorum mesela bir anda haritanın büyük bir kısmı olan tarafa dönünce düşüyor. Genişletmek için tıkla... Ping varmı?
Kerem Güney dedi: Yani map yükleniyor veya haritanın köşesinde oluyorum mesela bir anda haritanın büyük bir kısmı olan tarafa dönünce düşüyor. Genişletmek için tıkla... Ping varmı?
Kerem Güney Centipat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #13 Haritanın büyük bir kısmı olan yerine dönünce FPS düşüyor ama yani FPS hep sabit kalamazki zaten. Gmosta dedi: Ping var mı? Genişletmek için tıkla... 64 ping.
Haritanın büyük bir kısmı olan yerine dönünce FPS düşüyor ama yani FPS hep sabit kalamazki zaten. Gmosta dedi: Ping var mı? Genişletmek için tıkla... 64 ping.
Gmosta Femtopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #14 Kerem Güney dedi: Haritanın büyük bir kısmı olan yerine dönünce FPS düşüyor ama yani FPS hep sabit kalamazki zaten. 64 ping. Genişletmek için tıkla... Normal
Kerem Güney dedi: Haritanın büyük bir kısmı olan yerine dönünce FPS düşüyor ama yani FPS hep sabit kalamazki zaten. 64 ping. Genişletmek için tıkla... Normal
Kerem Güney Centipat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #15 Zaten öyle aman aman 71'e de düşmüyor ort 83 FPS.