GTX 1660 Ti PUBG FPS drop

Drois

Megapat
Daha fazla  
Ayarlar genel olarak Ultra'da. PUBG'de FPS değerim 80-100 arası değişirken oyun akıcı gelmiyor ve ara sırada ani olarak 20 FPS'lere düşüp drop yiyorum. Değerlerim normal mi?

Donanımım;
GTX 1660 Ti.
i7-9750H.
16 GB 2666 MHz RAM.

Dosya Ekleri

• Screenshot_7.png
    32,2 KB · Görüntüleme: 66
Aşağıda bir öneri var deneyin isterseniz.

Ben de çok daha düşük model Intel işlemci vardı, aynı sorunu yaşıyordum. Sistemi yeniledim, aşağıdaki öneriyi denememiştim. Sonucunu bilemiyorum yani...

.

2 aylık Warzone bile bir standart getirdi şunlar hala beceremedi Her güncelleme de yeni ayar yapmak zorunda kalıyordum, sildim kurtuldum. Her güncellemede ayarlara girip sana göre olanını bulman lazım dostum.

Başka oyunları da deneyebilirsin ben de GTX 960M var PUBG'de drop yok yani 60 FPS civarı oynuyorum.

Bu tarz rekabetçi, fps oyunları ultrada oynanmaz. Herşeyi very lowa alıp kenar yumuşatma ve dokuyu ultra yapın düzelir büyük ihtimal.

İşlemcin 87 derecede. Soğutma olarak yetersiz gibi. Soğutma olarak ne kullanıyorsun?

Bilgisayarınız masaüstü ise MSI Afterburner kullanarak ekran kartınızın fanlarını hızlandırın sıcaklık değerleriniz çok yüksek bu yüzden FPS düşmesi ve drop oluşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…