burkie Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #1 Bu sistemle Ready or Not oynar mıyım? İşlemci APU olduğu için hiç böyle bir test görmedim. Yardımcı olun.
Bu sistemle Ready or Not oynar mıyım? İşlemci APU olduğu için hiç böyle bir test görmedim. Yardımcı olun.
nacnesnahila Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 830 29 Nisan 2023 #2 Kesinlikle oynatır. Artı 0 Eksi
Jeffrey Dahmer Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 428 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği 29 Nisan 2023 #3 burkie dedi: Bu sistemle Ready or Not oynar mıyım? İşlemci APU olduğu için hiç böyle bir test görmedim. Yardımcı olun. Genişletmek için tıkla... Evet oynatır. Artı 0 Eksi
burkie dedi: Bu sistemle Ready or Not oynar mıyım? İşlemci APU olduğu için hiç böyle bir test görmedim. Yardımcı olun. Genişletmek için tıkla... Evet oynatır.
KS KS burkie Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #4 Jeffrey Dahmer dedi: Evet oynatır. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler alıyorum o zaman. nacnesnahila dedi: Kesinlikle oynatır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim alıyorum. Artı 0 Eksi
Jeffrey Dahmer dedi: Evet oynatır. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler alıyorum o zaman. nacnesnahila dedi: Kesinlikle oynatır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim alıyorum.