GTX 1660 Ti RDR2'de yüksek ayarlarda kullanım %70 olması normal mi?

Chowia0242

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, öncelikle herkese merhaba, RDR2'de yüksek ayarlarda ekran kartı kullanımım %70 yazayım. Sistem bilgilerini siz karar verin.
MSI GTX 1660 Ti.
i5 10400F.
B460M A-PRO
16 GB RAM 2666MGHZ.
M.2 SSD.
XPG 700W Power Supply.
Nedenini bilen varsa yazabilir mi? Ekran kartı sürücülerim güncel yük altındayken neden %70 kullanılıyor, onu anlamadım. Yardımcı olursanız teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, öncelikle herkese merhaba, RDR2'de yüksek ayarlarda ekran kartı kullanımım %70 yazayım. Sistem bilgilerini siz karar verin.
MSI GTX 1660 Ti.
i5 10400F.
B460M A-PRO
16 GB RAM 2666MGHZ.
M.2 SSD.
XPG 700W Power Supply.
Nedenini bilen varsa yazabilir mi? Ekran kartı sürücülerim güncel yük altındayken neden %70 kullanılıyor, onu anlamadım. Yardımcı olursanız teşekkür ederim.
Ayarları en yükseğe al.

MSI GTX 1660 Ti.
i5 10400F.
B460M A-PRO
16 GB RAM 2666MGHZ.
M.2 SSD.
XPG 700W Power Supply.
Hem Nvidia denetim masasindan hem de islemcinizin Güç yönetiminden "yüksek performans" seçili olduğundan emin olun. %70 normal değil.

Normal değil. Bunun birkaç sebebi olabilir, en çok görüleni darboğaz. Ancak o işlemci ile darboğaz yaşayacağını sanmıyorum. FPS kısıtlayıcı ya da VSYNC açık olabilir. Bir ihtimal de bilgisayarınız tam performansta çalışmıyor olabilir. Güç seçeneklerinizi kontrol edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı