GTX 1660 Ti + Ryzen 5 2600 sistem The Last of Us oynatır mı?

evcil

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz ki The Last of Us'un sistem gereksinimleri açıklandı. Çoğu sistemi muhtemelen zorlayacak. 1660 Ti Gaming X + Ryzen 5 2600 ve 16 GB RAM'e sahip sistemimle oynayabilir miyim veya ortalama hangi ayarlarda oynayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynarsınız ancak herkes gibi ayar yapacaksınız gereksiz şeyleri kısar kapatırsınız.

Oyun çıkmadı diye biliyorum içinde ayarları da bilmiyoruz dolayısı ile bir yorum yapamayız. Test de yok. Ama oynarısınız orası kesin.

1660 Ti günümüzde hala birçok oyun için yeterli, ultra takıntınız yoksa birkaç yıl daha götürür.
Ultra gibi bir takıntım yok zaten oyunun orta ayarlarda da gayet güzel bir grafik sunacağını düşünüyorum

Haklısın hocam. Ama güzel bir optimizasyonla güzel bir oynanış sunacaklarını umuyorum.

Ultra gibi bir takıntım yok zaten oyunun orta ayarlarda da gayet güzel bir grafik sunacağını düşünüyorum.

Haklısın hocam. Ama güzel bir optimizasyonla güzel bir oynanış sunacaklarını umuyorum.

Orası artık şans günümüzde ki en büyük sorun optimizasyon zaten. Ya iyi çıkıyor ya da sıkıntılı.
Diğer türlü zaten oyunlar bir şekilde oynanıyor yani misal medium ile high arası fark olmuyor bile.

Ama oyunu böyle 90-100 FPS oynayıp arada böyle saniyelik Micro stutter girip anlık drop veriyor ya.

Benim için böyle dünyanın en kötü şeyi bütün oyun zevkinin içine ediyor. Hani 60 FPS düz olsun benim olsun olamdı 30 bile olsun ama bu stutter olunca sinir krizi geliyor bana.

Umarım güzel olur yağ gibi akar.

Orta-Yüksek ayarlar + FSR Kalite veya Dengelide rahat rahat oynarsınız bence. Oyun çıkınca FPS testlerine bakmayı ihmal etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…