GTX 1660 Ti Ryzen 5 3600 sistem toplama

Burada da bahsettiğim gibi sana katılıyorum dostum, 1660ti'ın harika bir kart olduğunu söyledim zaten. Ben olsam da 3-5 fps için rtx serisi almazdım

Bildiğim ve çalışanlardan sorguladığım kadarıyla yakın tarihte KDV indirimi yapılmayacak, sadece yıl başına bir hafta kala bazı ürünlerde indirim yapılacakmış. Bende kasa toplama aşamasındayım indirim bekliyorum her yere göz atıyorum fakat bi indirim yakalayamadım henüz.

Anakartta vardı çıkmamış .tuf b450 gaming pro vardı geçen indirimdeyken 646 liraydı piyasa fiyatı 700 800 arası
1700 TL bandında bulursanız bir tane daha alayım En ucuz şekilde 2.077 TL ' den aldım .
Bilmiyorum kanka rtx 2060 rog strix 3600 tlden 2600 e düşmüştü o şekilde hesapladım kabaca indirimdeyken bakmamıştın 1660ti fiyatına

Küçük bir ekleme de ben yapayim.

Ryzen sistemlerde Raminizi 3600 Mhz olarak secerseniz mutsuz olmazsiniz. Cl19 bile olur, cl16 sart degil.

Ekran karti tarafinda da 1660ti guzel bir kart fakat 2060s ve rx 5700xt gibi seviyelerden bir ekran karti secerseniz sisteminiz cok daha uzun omurlu olur.

Ssd nizi 500 gb altinda sakin ola secmeyin sonrasinda pismanlik yasarsiniz.

iyi kanka ama bütçeyi aşıyo ram olarakda gskill ripjaws var 3600 mhz 450 lira
Bu sistemi % 18 KDV indiriminde topluyacağım. 5200 lira civarı toplayabilir miyim? Sistem nasıl bilen birisi cevaplarsa sevinirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…