GTX 1660 Ti sistem 10.000 TL'ye alınır mı?

Alınmaz Ryzen 5 2600 işlemci artık fazla iş yapmıyor grafik takıntım çok yok diyorsun ama 1080p HDR 60FPS sabit veya 2K veren bir sistemde oynadığın zaman ben oyun oynamıyorum dersin biraz daha birikim yap RTX 4060'li sistemlere bak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasma donma olmadan her oyunu oynatır oyundan oyuna ayarları yüksek ya da düşük değiştirirsiniz. Bu ekran kartını 3050 gibi de düşünebilirsin FPS değerleri hemen hemen aynı gözüküyor test videolarında hatta bazı oyunlarda fazla FPS bile veriyor. Ama satıcı bilgisayarı nasıl kullanmıştır bilemem test etme imkanı sunuyorsa satıcı test edip al. Fiyatı da iyi gibi.

Hocam bilmediğimden soruyorum ASUS TUF Gaming VG279QL1A monitör var bende ve HDR özelliği var ama HDR açtığım zaman pek bir fark olmuyor gibi acaba kalitesiz mi yoksa bir ayar mı yapmam gerekiyor.

Son düzenleme:

Sana öyle geliyordur hocam, aynı modeli kullanıyordum çok iyiydi. Şu an Gamepower Kaze T20'ye geçtim, aralarında devasa fark var renk olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana öyle geliyordur hocam, aynı modeli kullanıyordum çok iyiydi. Şu an Gamepower Kaze T20'ye geçtim, aralarında devasa fark var renk olarak.

Sanırım öyle hocam. Videolarına bakıp OSD üzerinden değiştire değiştire deneyeceğim belki işe yarar sağ olasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…