GTX 1660 Ti sistem alınır mı?

hocam arkadaşın attığı 7500f işlemcili olan hem geleceğe açık bir anakart ile geliyor. kesinlikle onu alın, intel devri bitti
Hocam o anakarta daha sonradan Intel işlemci takılabilirmi?

Tek iyi şey oyuncu koltuğu, geri kalan kasa ve monitör çöp. Alınmaz asla o fiyata

Monitör güzel duruyordu.

Intel alırsanız ölü soket alacaksınız, AMD işlemci konusunda Intel'i yedi geçti.
hocam arkadaşın attığı 7500f işlemcili olan hem geleceğe açık bir anakart ile geliyor. kesinlikle onu alın, intel devri bitti.
@ultra bat attığım sistemi beğenmeme sebebin nedir sizin öneriniz varsa atar mısınız
Hocalarım sizce HYTE kasa modelinden beyaz olanı alınır mı fiyatına göre nasıl?

Hocam o anakarta daha sonradan Intel işlemci takılabilir mi?

Monitör güzel duruyordu.

Hocalarım sizce HYTE kasa modelinden beyaz olanı alınır mı? Fiyatına göre nasıl?

Hocam belli ki pek bir bilginiz yok. Tecrübesi olanlar ve bilgisi olanlar sizlere AMD alın dedi ise bir sebebi vardır. Intel'i görüyorsunuz işlemcileri ölüyor geçiyorlar ekran kartı devrine. AMD alın Intel size etraftan daha önceden iyi bir işlemci denilerek aklınıza kazınmış olabilir. Ama AMD işlemci çok daha iyidir.

Hocam o anakarta daha sonradan Intel işlemci takılabilir mi?

Monitör güzel duruyordu.

Hocalarım sizce HYTE kasa modelinden beyaz olanı alınır mı? Fiyatına göre nasıl?

Almayın kasa, tamamen boşa masraftan ibaret olur onun yerine 7600x3D gibi canavar alırsınız.

Almak istediğim sistem:
GTX 1660 Ti OC
Ryzen 5 3600 32MB cache
16 GB DDR4 RAM
512 GB m. 2SSD
Yanında 1ms 240 Hz Excalibur monitör var oyuncu koltuğu xDrive fiyat 28.000TL sizce alınır mı?
Aynı ekran kartı bende var + olarak 5 5600x işlemcim var. Oynadığım oyunlardan örnekler vereyim; the last of us orta/düşük ayarlar 60-70 fps Rdr 2 orta ayarlar 80-85 fps God of war orta/düşük ayarlar 60-65 fps Spiderman orta ayarlar 60-70 fps. Rekabetçi online oyunlarda Valorant cs2 vs yüksek ayarlarda 250-270 fps alıyorum rahatlıkla. Ama yazdığın fiyata alınacak bir sistem değil. Teknoloji firmaları o fiyatlara güncel modern F/P kasaları oluşturup belli stoklar ile satıyorlar. Tabii maddi yönden durum nedir bilemem.

Hocam benim kararım o fiyata RTX 4060 Ti sistem alacağım.

Hocam benim kararım o fiyata RTX 4060 Ti sistem alacağım.
Bence de doğru olanı yapmış olursun. Ciddi derecede güncellik farkı var iki sistem arasında. Tüm parayı öncelikle modern bir kasaya harcayıp devamında monitör vs geliştirmek daha mantıklı çünkü. Sadece direkt yok alma falan deyip de sebepden bahsetmeyenler için 1660 alırsan ne ile karşılaşırsın onu söylemek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…