GTX 1660 Ti sistem Battlefield 1 düşük FPS

İşemciniz 14 nm mi 12 nm mi ?

Ben 14 nm ( 2017 sürüm ) ryzen5 1600 ile rx5600xt besliyorum sistemimi en çok yoran bilindik oyunlarda bile ultra ayarlarda %50 işlemci yükü geçtiğini görmedim.

Oyunu sinirlenip sildim şu an bilgisayarımda mevcut değil. Isı değerleri ekran kartında 71 derece, işlemcideyse 60 civarı. İşlemcim 14 nm. The Witcher 3'de oynadım onda hiç bu tür problemlerim yoktu keza çoğu oyunda da yok zaten. BF5'de bu değerleri görünce ufaktan hüsrana uğradım. Windows 7 Dx11 kullanıyorum bununla bir ilgisi olabilir mi?

Öncelikle iyi forumlar.
GTX 1660 Ti ekran kartıyla beraber AMD Ryzen 5 1600 işlemcisine sahibim.
Battlefield 1 oyun.
Bf1 optimizasyon sorunlu oyundur. RTX 2060 var 60 FPS civarında oynuyorum. Bf5 öyle değil ama 100-120 civarında oynuyorum. Sorun oyunda. Sorunlu oyun. Google'ın aramasında görebilirsin.

Ben de bir an çakma ekran kartı aldığımı düşünmeye başlamıştım. Peki ne yapmak lazım? BF fanıyımdır ille de 40 milyara ekran kartı mı alacağız bu oyunu oynamak için?

16 GB DDR4 Ram sanırım 3000 mhz, Ryzen 5 1600 14nm işlemci var
Yapacak bir şey yok. Oyun sorunlu o şekilde oynayacaksın. BF5 oyna istersen onda RTX desteği var. Hiç oynadın mı Ray tracingli oyun? Bence oyna muhteşem fark oluyor. BF5 , Control , Metro Exodus oynadım ve gayet güzel ve göz alıcı bir görüntü çıkıyor ortaya.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı