Mesaj ile başlığın uyumsuzluğu. Son çıkan en harika oyunları oynayamayacaksınız fakat 2-4 yıl denebilir. Parçaların ömrü hakkında sorduysanız bir sıkıntısı yoksa ortalama 5 yıl gidecektir.
Kusura bakmayın laptop diye belirtmişsiniz görmedim, masaüstü gibi olmuyor mobil ekran kartları aynı performansı masaüstündeki gibi vermeyebilir, çünkü alan belli ısı durumu belli ama üzmeyecek bir ekran kartı, onu belirtebilirim, benim bilgisayarda 1650 Super var MSI'in idare ediyor ultra oynatmıyorda çoğu oyunda med-high arası oynuyorum siz o oyunlarda bile high rahat ultra-high arası oynatırsınız, 2 yıl sonra muhtemelen benim ayarlara dönersiniz, optimize iyi olur o ayrı bir durum genel olarak uzatmadan söylemek gerekirse önümüzde ki 2 yıl özellikle üzmez sizi. Bu arada laptop markanız lenovo mu ?
Sizin cihazınıza ne kadar iyi baktığınıza göre değişir. Bu cihazla ayrıca üç sene veya beş sene sonra ne yapmak istiyorsunuz? Onu bilmeden de kimse size doğru bir cevap veremez.
Sizin cihazınıza ne kadar iyi baktığınıza göre değişir. Bu cihazla ayrıca üç sene veya beş sene sonra ne yapmak istiyorsunuz? Onu bilmeden de kimse size doğru bir cevap veremez.
Videoyu henüz izlemedim izleyeceğim fakat ultra oynamamak çok saçma değil mi bazı oyunlarda bariz bir şekilde göze çarpıyor grafiğin düşük olması video izlemeden yorum yapıyorum.