Yani ben alttaki sistemi alsam ileride lazım olursa 8 GB RAM eklesem öyle kullansam sorun olur mu sence, yardım eder misin? Teknobiyotik'ten alacağım sanırım ben, teşekkür ederim yorumun için çok sağ ol.
Anakara biraz baktım da değiştirmen daha iyi olur çünkü mosfetleri soğutmak için pasif soğutucular yok, her bir faz için kullanılan faz mosfet sayısıda az geldi. Bu yüzden B450M PRO-4'ü öneririm.
Tek kanal RAM kullanacağın için sıkıntılar yaşaman muhtemel.
Anakara biraz baktım da değiştirmen daha iyi olur çünkü mosfetleri soğutmak için pasif soğutucular yok, her bir faz için kullanılan faz mosfet sayısıda az geldi. Bu yüzden B450M PRO-4'ü öneririm.
Tek kanal RAM kullanacağın için sıkıntılar yaşaman muhtemel.
Tamamdır, yaptım kasa zaten Dark N5'miş son sorum şu olsun Dark N5'te kaç RAM slotu var? Sen tek kanal RAM dedin ya endişelendim. Ben şimdi ileride bir tane daha RAM ekleyemez miyim buna söyleyebilir misin? Yazın inşallah bu bilgisayarı alacağım bakalım.
Çok teşekkür ederim, ben takmam zaten bilgisayarcı götürürüm rami veririm o da takar sıkıntı yok. O zaman ileride ekleyeceğim 8 GB çünkü çok teşekkür ederim. Bakalım yaza kadar fikrim değişecek mi teşekkür ederim tekrardan.