GTX 1660 Ti sistemde az performans veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

KatakiNotFound

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
hdd 1tb + ssd 250 gb kingston
Ekran kartı
gtx 1660ti
Anakart
H81M-DS2
İşlemci
i7 4770
Merhaba. Sistemim GTX 1660 Ti ve i7 4770 işlemcisi var. İşlemcimin sıcaklığı Max 65'lere çıkıyor. Termal macununu yeni sürdüm.

Sadete gelirsek Assetto Corsa, Valorant, God of War vesaire oynarken istediğim akıcılığı alamıyorum. 80 90 FPS alsam bile ara sıra anlık FPS dropları giriyor.

Ve artık bu durumdan bezdim. İşlemcimi bugün Turbo Boost özelliğine çektim (darboğaz yaşanmaması için) yarın birkaç oyun deneyeceğim.

İstediğiniz herhangi bir detay varsa hemen yazayım işlemci frekansı oyuna girip SS tarzı istediklerinizi yazıp yardımcı olabilirsiniz. Şimdiden teşekkrüler.

Overlock yapılabilir belki diyeceğim o ekran kartına o işlemci çok uyumlu olmamış sanki. İ7 9. Nesil gibi bi işlemci takmak lazim.

Overlock yapılabilir belki diyeceğim o ekran kartına o işlemci çok uyumlu olmamış sanki. i7 9. Nesil gibi bir işlemci takmak lazim

H81 anakartlar ile sadece Pentium Gold işlemci overclock edilebilir, kaldı ki işlemcide zaten k serisi değil, ek olarak 9. nesil i7 gibi bir işlemci için daha güncel anakart gerekir ki RX 570 için de gereksiz bir işlemci olur. 4. nesil i7 işlemciler RX 570 için ideal ancak Valorant konusunda yapılacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…