Arkadaşlar merhaba yeni bir sistem topladım ekran kartı ve işlemci 2.el diğer parçalar sıfır. Sistemim şu şekilde;
GTX 1660 Ti.
Ryzen 5 2600.
ASUS A320M-F
Corsair 8 GB 3200MHz.
240GB Kingston SSD.
Frisby FC-9290G (400W)
Acer 165Hz 24'.
Merhabalar, tek kanal RAM kullanıyorsunuz. Bundan dolayı olma ihtimali çok yüksek. Aynı RAM belleğinden ya da aynı özelliklere sahip başka bir RAM belleği almanızı öneririm (2x8 16 GB RAM yapın). MSI Afterburner ile oyun içi ölçüm yapın ve fotoğraf atın, sıcaklıklara da bakacağım.
Ayrıca o güç kaynağını da acilen değiştirin kalitesiz bir model.
İki gün öncesine kadar aynı işlemci sahibiydim. Hocamın dediği gibi tek-çift kanal RAM aşırı derecede farkediliyor maalesef. Ben oyundan oyuna fark olarak ortalama 20-60 arası fark yaşadım. İşlemci odaklı oyunlar oynadığım için FPS benim için her şey. Fakat zamanın da ayıla bayıla aldığım işlemcimi değiştirmek zorunda kaldım halen iyi bir işlemci fakat tek çekirdek performansı gününümüze kıyasla biraz zayıflamaya başladı.
Merhabalar, tek kanal RAM kullanıyorsunuz. Bundan dolayı olma ihtimali çok yüksek. Aynı RAM belleğinden ya da aynı özelliklere sahip başka bir RAM belleği almanızı öneririm (2x8 16 GB RAM yapın). MSI Afterburner ile oyun içi ölçüm yapın ve fotoğraf atın, sıcaklıklara da bakacağım.
Ayrıca o güç kaynağını da acilen değiştirin kalitesiz bir model.
Arkadaşlar merhaba yeni bir sistem topladım ekran kartı ve işlemci 2.el diğer parçalar sıfır. Sistemim şu şekilde;
GTX 1660 Ti.
Ryzen 5 2600.
ASUS A320M-F
Corsair 8 GB 3200MHz.
240GB Kingston SSD.
Frisby FC-9290G (400W)
Acer 165Hz 24'.