XelanDi Centipat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #11 MrAlone dedi: Bu kadar sıcak havada normal bence. 4-5 derece daha serin olsa daha iyi olabilirdi ama 75 derecede çalışan bilgisayar bir sorun çıkartmaz. Genişletmek için tıkla... Evet sıcak havanın da etkisi var kışın PC 50 derece oluyor yaklaşık.
MrAlone dedi: Bu kadar sıcak havada normal bence. 4-5 derece daha serin olsa daha iyi olabilirdi ama 75 derecede çalışan bilgisayar bir sorun çıkartmaz. Genişletmek için tıkla... Evet sıcak havanın da etkisi var kışın PC 50 derece oluyor yaklaşık.
Musty16 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 728 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #12 Sıcak havaları da göz önünde bulundurduğumuzda normal diyebiliriz.
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 6 Ağustos 2023 #13 FiReeAnGeL dedi: Maalesef hayır. Önünde plastik cam var ve sadece plastik camların yanlarında küçük bir boşluk var. Kasanın markası Power Boost ve bir nebzede olsun güç kaynağınında Power Boost olduğundan dolayı endişe ederek kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kasayı değilde bence PSU için acele edin. Ben olsam emanet etmezdim. Kasanız mesh olursa sıcaklıklar bayağı bir düşer.
FiReeAnGeL dedi: Maalesef hayır. Önünde plastik cam var ve sadece plastik camların yanlarında küçük bir boşluk var. Kasanın markası Power Boost ve bir nebzede olsun güç kaynağınında Power Boost olduğundan dolayı endişe ederek kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kasayı değilde bence PSU için acele edin. Ben olsam emanet etmezdim. Kasanız mesh olursa sıcaklıklar bayağı bir düşer.
Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.652 Çözümler 10 Yer İstanbul 6 Ağustos 2023 #14 İkisine de bir termal macun yenilemesi can suyu olur ama 80 dereceleri geçmediği sürece sıkıntı olmaz.
İkisine de bir termal macun yenilemesi can suyu olur ama 80 dereceleri geçmediği sürece sıkıntı olmaz.