Daha önceden rahat oynadığım oyunları şu an oynayamıyorum.
İşlemci fanı değiştim macun bakım yaptım diğer parçaları kontrol ettim temizledim hepsi sorunsuz çalışıyor gözüküyor.
Format attım Windows 10 kullanıyordum 11 Pro yaptım halen düzeltemedim.
İki tane SSD taktım sorundan kurtulamadım.
EA FC 25 ve Rust oynuyorum şimdi ikisini de takılma kasma sorunundan dolayı düzgün oynayamıyorum.
Yardım edin FIFA'sız yapamıyorum.
Sistemim:
İşlemci: Intel(R) Core(tm) i5-7500 CPU @ 3.40GHz 3.40 GHz.
RAM: 16,0 GB.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti.
FIFA'da telli saç ayarını kapatmayı denedin mi?
Afterburner'dan değerleri görsek iyi olur fakat FIFA'da 3.part yazılım kullanılamıyor. Bir kaç oyunda afterburner değerlerini ekran görüntüsü alıp paylaşabilir misin?
En kötü ayarları denedim en yüksek ayarları denedim sonuç değişmedi daha önceden sorunsuz oynuyordum ve şuan da tüm oyunlarda kasma sorunu yaşıyorum
Afterburner ne oluyor tam olarak yapıyım
En kötü ayarları denedim en yüksek ayarları denedim sonuç değişmedi daha önceden sorunsuz oynuyordum ve şuan da tüm oyunlarda kasma sorunu yaşıyorum
Afterburner ne oluyor tam olarak yapıyım
MSI Afterburner is the world’s most recognized and widely used graphics card overclocking utility. It provides detailed overview of your hardware and comes with some additional features like customizing fan profiles, benchmarking and video recording.
www.msi.com
Bunu indirin. İndirirken RivaTuner kuralım mı diyecek onu da kurun.
Resimlerdeki gibi ayarlara basıp, izleme sekmesinden GPU Sıcaklığı, GPU kullanımı, CPU Sıcaklığı, CPU kullanımı hepsini tek tek seçip OSD'de göster tikini işaretleyin. Bildiğim kadarıyla FIFA Afterburner'ı 3.part yazılım olarak görüyor. Bu yüzden çalışmasına izin vermiyor. Farklı oyunlarda deneyin. CPU Temprature, CPU usage, CPU power, RAM usage, FPS, CPU clock, Bellek kullanımı, GPU Sıcaklığı. Bu değerleri OSD'de göster seçeneğiyle gösterin. Bir bakalım ne durumda.