Ayarları yükselt derken yardımcı olduğunuzu sanmıyorum arkadaşa. Bir fikriniz varsa mesela hangi ayarların ne şekilde yapılacağına dair, biz de nasiplenelim bildiğiniz şeylerden.
R5 2600 1660 Super ile LoL'de 144 FPS sabit oynuyorum ama yürürken bile 120'lere rahat iniyor TF'lerde 110 100 arası görüyorum. Konuyu takipteyim.
Yüksek ayarlarda oynuyorum.
R5 2600 1660 Super ile LoL'de 144 FPS sabit oynuyorum ama yürürken bile 120'lere rahat iniyor TF'lerde 110 100 arası görüyorum. Konuyu takipteyim.
Yüksek ayarlarda oynuyorum.
Ayarları yükselt derken yardımcı olduğunuzu sanmıyorum arkadaşa. Bir fikriniz varsa mesela hangi ayarların ne şekilde yapılacağına dair, biz de nasiplenelim bildiğiniz şeylerden.
Kendisi dümdüz ifade etmiş detaylara girmek yerine yalnız kendi tecrübemden şunu aktarabilirim. Elimizdeki ekran kartı işlemciye kıyasla yeterince güçlü ise daha fazla FPS alma umuduyla ayarları dibe vurdurmak ters tepiyor. Hali hazırda ayarları sona çektiğimizde ekran kartı kullanımı %80'lere bile çıkamadığı için (güçsüz değilse) ayar düşürerek bonus FPS alamayacağımızı biliyoruz.
Bu sefer de ayarlar kısıldıkça hali hazırda tam performansını veremeyen ekran kartının değerleri iyice düşüyor ve yük işlemciye daha da binmeye çalışıyor. Ekran kartının çok düşük yükte veya frekansta FPS sıçramalarına verdiği tepki yüksek yükteki halinden kötü oluyor. Kısaca ekran kartımız en yüksek ayarlarda kullanımını %90 üzerine çıkaramayıp mevcut VRAM'ini doldurmuyorsa ayar kısınca avantajdan çok dezavantaj elde edebiliyoruz.