T MAN Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #1 Valorant'ı normal ayarlarda 250 FPS alırdım. Şimdi girdim 100 FPS ve 100 FPS gibi de değil 20 FPS gibi donuyor. Ne yapmalıyım?
Valorant'ı normal ayarlarda 250 FPS alırdım. Şimdi girdim 100 FPS ve 100 FPS gibi de değil 20 FPS gibi donuyor. Ne yapmalıyım?
Çözüm mutsuzfiberdolabı 14 Mayıs 2021 Oyunda problemler olduğu söyleniyor. Yapabileceğiniz bir şey yok. Diğer oyunlarda da deneyin. Ona göre yorum yapmak daha iyi olacaktır.
Oyunda problemler olduğu söyleniyor. Yapabileceğiniz bir şey yok. Diğer oyunlarda da deneyin. Ona göre yorum yapmak daha iyi olacaktır.
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.949 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 14 Mayıs 2021 #2 Oyunda problemler olduğu söyleniyor. Yapabileceğiniz bir şey yok. Diğer oyunlarda da deneyin. Ona göre yorum yapmak daha iyi olacaktır. Artı 0 Eksi Çözüm
Oyunda problemler olduğu söyleniyor. Yapabileceğiniz bir şey yok. Diğer oyunlarda da deneyin. Ona göre yorum yapmak daha iyi olacaktır.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 14 Mayıs 2021 #3 Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi VALORANT oyununda bir problem var. Artı 0 Eksi
KS KS T MAN Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #4 mutsuzfiberdolabı dedi: Oyunda problemler olduğu söyleniyor. Yapabileceğiniz bir şey yok. Diğer oyunlarda da deneyin. Ona göre yorum yapmak daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ama anlamadığım hiç böyle olmazdı laptopu performans modunda kullanırdım şimdi Turbo'yu deneyeyim dedim çok kasmaya başladı. xDarkLyne dedi: Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi Valorant oyununda bir problem var. Genişletmek için tıkla... Ne zaman düzelir bir bilginiz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
mutsuzfiberdolabı dedi: Oyunda problemler olduğu söyleniyor. Yapabileceğiniz bir şey yok. Diğer oyunlarda da deneyin. Ona göre yorum yapmak daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ama anlamadığım hiç böyle olmazdı laptopu performans modunda kullanırdım şimdi Turbo'yu deneyeyim dedim çok kasmaya başladı. xDarkLyne dedi: Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi Valorant oyununda bir problem var. Genişletmek için tıkla... Ne zaman düzelir bir bilginiz var mı?
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 14 Mayıs 2021 #5 T MAN dedi: Ama anlamadığım hiç böyle olmazdı laptopu performans modunda kullanırdım şimdi Turbo'yu deneyeyim dedim çok kasmaya başladı. Ne zaman düzelir bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Yeni bir güncellemeden sonra muhtemelen düzelir hocam. Artı 0 Eksi
T MAN dedi: Ama anlamadığım hiç böyle olmazdı laptopu performans modunda kullanırdım şimdi Turbo'yu deneyeyim dedim çok kasmaya başladı. Ne zaman düzelir bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Yeni bir güncellemeden sonra muhtemelen düzelir hocam.
achelleus Megapat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #6 Son güncellemende sonra kronik hocam optimizasyon lazım acil oyuna. Artı 0 Eksi