Çözüldü GTX 1660 Ti ve R5 2600 Warzone FPS düşmesi

• Konuyu başlatan Frik
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 2.584
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
2
1660 Ti.
R5 2600.
8 GB 3000 MHz.

Yukardaki sistemle Ultra'da rahat bir şekilde oynayabiliyor olmam gerekirken en düşükte bile dakikada bir FPS 10-20'ye düşüyor ve pingim de bir hayli artıyor. Aynı sorunu PUBG'de de yaşamıştım.

Çözüm
Aynı bu şekilde oluyor, çok kanser bir durum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer 1 8 GB RAM daha alırsanız sorun yüksek ihtimalle çözülecektir. Bende de böyleydi, RAM alınca düzeldi.
1660 Ti.
R5 2600.
8 GB 3000 MHz.

Yukardaki sistemle Ultra'da rahat bir şekilde oynayabiliyor olmam gerekirken en düşükte bile dakikada bir FPS 10-20'ye düşüyor ve pingim de bir hayli artıyor. Aynı sorunu PUBG'de de yaşamıştım.
Sorun 8GB RAM olması. 8GB daha RAM alarak sorunu çözebilirsiniz.

1660 Ti.
R5 2600.
8 GB 3000 MHz.

Maalesef bende aynı durumu yaşıyorum GTX 1060 var ve bir anda çatışırken drop giriyor size tavsiyem RAM almanız sorun düzelicektir.

son gelen güncelleme ile 1060 ve 1660 serilerinde sorun meydana geldi. Nvidia bunu en kısa sürede düzelteceğiz diye de bir haber yayınladı. Fakat en iyi driver gelse bile siz warzone yi ultarada oynayamazsınız. Ultra ayarları sadece RTX2080 oynatabiliyor. Yani ultraya alınca 20 30 fps görmeniz çok normal. Bende de aynı ekran kartı var ve 1660ti için en iyi ayarlar orta ayarlar daha fazlasını almaya çalışırsanız düşük fps çok normal.
Ve pinginizin fps ile hiç bir alakası yoktur.

son gelen güncelleme ile 1060 ve 1660 serilerinde sorun meydana geldi. Nvidia bunu en kısa sürede düzelteceğiz diye de bir haber yayınladı. Fakat en iyi driver gelse bile siz warzone yi ultarada oynayamazsınız. Ultra ayarları sadece RTX2080 oynatabiliyor. Yani ultraya alınca 20 30 fps görmeniz çok normal. Bende de aynı ekran kartı var ve 1660ti için en iyi ayarlar orta ayarlar daha fazlasını almaya çalışırsanız düşük fps çok normal.
Alaka olmadığını biliyorum ama nedense tam drop yediğimde ping 1000'e çıkıyor
Maalesef bende aynı durumu yaşıyorum GTX 1060 var ve bir anda çatışırken drop giriyor size tavsiyem RAM almanız sorun düzelicektir.
Evet tam adam görüyorum FPS düşüyor
Ne yazık ki şuan sistemimi yükseltecek durumda değilim. Bir de minimum 8 Gb önerilen 12 Gb'dı

1660Ti ile 1080p ultra ayarlarda 90-120 fps arası oynuyorum. Ayarlardan ray tracing açıksa kapatmanı öneririm.

Alaka olmadığını biliyorum ama nedense tam drop yediğimde ping 1000'e çıkıyor.

Evet tam adam görüyorum FPS düşüyor.
Ne yazık ki şu an sistemimi yükseltecek durumda değilim. Bir de minimum 8 GB önerilen 12 GB'dı.

60 FPS sabitleyip oynamayı deneyin bir de oyunu orta ya da yüksek'te oynayın.

Belki sorun Fps de olmayabilir, 1280x800' e aldım sorun hala var. Patates grafiklerde bile oluyor. Ses de kesiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı