GTX 1660 Ti vs GTX 1660 ve 8GB RAM

Masonikpislik

Hectopat
Daha fazla  
Elimde 1500 TL kadar para var. Ekran kartıma da 550 TL'ye alıcı buldum. Tamamıyla GTX 1660Ti mı alsam yoksa GTX 1660 ve 8GB daha RAM mi alsam karar veremedim. Sistemim;
R5 1600, A320, 8GB 3000 MHz, RX 560 4GB, 500W PSU.
AC: Origins ve AC: Odyssey'de akıcı deneyim yaşamak niyetim. PSU'mun GPU bağlantıları 6+2 pin olduğu için RX serisi GPU düşünmüyorum.

Bence 1660 Ti alın. Sonra biraz daha para biriktirip 8GB daha RAM alın. Ama asla alamam diyorsanız RAM, o zaman 1660 alın. Çünkü 8 GB ram artık yetersiz kalıyor.

Biraz geç kalmışsın almakla. Ben dün Vatan'dan MSI Gaming X 1660 Tİ aldım 2045TL'ye ve çok memnunum oyun performansı konusunda, görsellik konusunda(Önceki Gaming X serilerine göre çok daha iyi RGB ışıklandırmaları ve yeni tasarımı ile) en önemlisi garanti konusunda içim rahat. Aynı şekilde 1900TL'ye MSI Armor modeli vardı KDV indirimi ile birlikte fakat maalesef bitti dün gece itibariyle şuan orjinal fiyatlarına düştü. Ama Inno3D modeli de güzeldir tek sorun garantinin nasıl olacağı yurt dışına gidiyor diye biliyorum o modeldeki kartlar ama ne kadar doğru hiçbir fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…