RTX 2060.
En fazla 65 dereceyi gördüm ama kasam mesh panel olduğu için soğuk çalışıyor olabilir.Kolayca 80 derecelere ulaşıyor. Kasanızla alakalı bir durum olabilir veya 85 dereceyi soğuk sanıyor olabilirsiniz hocam.
RTX 2060 ama işlemcinize de bağlı. 3 ekran kartının da en ucuz modellerini bırakıyorum buraya.
![]()
Zotac GTX 1660 Super Twin Fan ZT-T16620F-10L 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Zotac GTX 1660 Super Twin Fan ZT-T16620F-10L 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Palit GeForce GTX1660 Ti DUAL 6GB 192Bit GDDR6 Ekran Kartı (Outlet Ürün) - Game Garaj
Palit GeForce GTX1660 Ti DUAL 6GB 192Bit GDDR6, Nvidia tabanlı çift fanlı ekran kartı 12 ay'a varan taksit imkanıyla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com![]()
Zotac Gaming GeForce RTX 2060 ZT-T20600K-10M 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Zotac Gaming GeForce RTX 2060 ZT-T20600K-10M 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Biraz geç cevap veriyorum hocam kusura bakmayın. Nedenini söyleyebilir misiniz? Çünkü alacağım fiyat bandında 2060 için Gigabyte ve Zotac'in ürünleri var yanlış hatırlamıyorsam. Üst markalar için 1k gibi bir miktar fiyat artışı oluyor.Üçü arasından 2060 fakat Gigabyte modelini alma.
Gigabyte markasının bu modeli çok ısınıyor. Hemde bayağı fazla. Benim tavsiyem Zotac alın. Pişman olmazsınız.Biraz geç cevap veriyorum hocam kusura bakmayın. Nedenini söyleyebilir misiniz? Çünkü alacağım fiyat bandında 2060 için Gigabyte ve Zotac'in ürünleri var yanlış hatırlamıyorsam. Üst markalar için 1k gibi bir miktar fiyat artışı oluyor.
Hocam işlemcim i5 7400 yeterli olur mu sizce yoksa ek olarak yükseltmek gerekir mi?İşlemciniz yetiyorsa kesinlikle 2060.
Tamamdır hocam teşekkürler.Gigabyte markasının bu modeli çok ısınıyor. Hemde bayağı fazla. Benim tavsiyem Zotac alın. Pişman olmazsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.