GTX 1660 Ti vs RX 590

Ben buradan almıştım. Şimdi tekrar almam gerekiyor en ucuz olanı deneyeceğim. Onun linki de buradadır. Biraz beklerseniz perşembe günü deneyip mesajımı güncellerim.
Ne oldu da terar alıyorsunuz?Merak ettim de.
Aynı SSD'nin 240GB versiyonunu kullanıyorum, kronik sağlık sorunu ve dengesiz okuma-yazma hızı problemi var, tavsiye etmem. Bütçe el veriyor ise Samsung öneririm.

Bunların dışında gayet güzel bir sistem.
Tamamdır teşekkür ederim
ADATA 240SU630 böyle bir ssd buldum acaba nasıldır?

Son düzenleme:
Daha önce bir kasa satmıştım şimdi yenisini topluyorum. Bu arada Adata önermiyorum, onun yerine Samsung 860 alırsanız daha uzun ömürlü olur.

Maalesef bütçemi aşıyor samsung
Ben buradan almıştım. Şimdi tekrar almam gerekiyor en ucuz olanı deneyeceğim. Onun linki de buradadır. Biraz beklerseniz perşembe günü deneyip mesajımı güncellerim.
Bu arada vermiş olduğunuz ilk sitede oem key fiyatı 20TL galiba ilk dediğinizi alıcam
Bu arada vermiş olduğunuz ilk sitede oem key fiyatı 20TL galiba ilk dediğinizi alıcam

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı