GTX 1660 Ti vs RX Vega 56

EVGA veya Zotac kullanmayınca ben.

Evga ve Zotac iyi bir marka evet ama bahsettiğim kartın eline malesef su dökemezler. Bahsettiğiniz markaları kullandım ve çok iyi bildiğim 2 markalardır. Birazcık araştırma ile bahsettiğim kartın neden iyi olduğuna dair ufak tefek bilgiler edinebilirsiniz. Neyse konunun amacını aşan tartışmalara pek girmenin lüzumu yok size göre en iyisi Evga olsun ama lütfen Zotac diyip güldürmeyin. En azından Evga Zotac'tan iyi bir model olduğu biliyoruz. Buyrun Evga nın en iyi versiyonu ile bahsettiğim kartın sadece rakamsal değerleri. Aralarında ciddi farklar yok ama genel anlamda önerdiğim kart daha iyi. Zaten stoklara gelir gelmez bitmesininde tek sebebi budur.

Nanokatalog hakkında oldukça farklı yorumlar var. Birkaç hafta önce aşırı uygun bir fiyata ram vardı, bende yorumlardan bişey anlamayınca gözümü kararttım ve bişey olursa tüketici heyetine giderim diyerek sipariş verdim. Salı öğleden sonra verdiğim sipariş cuma sabah elime ulaştı. Paketlenmesi boncuklu poşetleydi, yani bir sıkıntı yaşamadım. Yalnız alacağınız ürünü canlı destekten sorgulatın, stokta mı sipariş üzerine mi getirecekler diye. Benimki stoktaydı hemen kargoya verildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…