GTX 1660 Ti yerine RX 590 alınmalı mı?

Çünki o bir Nvidia şimdi anladım bu sözü engellemişsin ama gene söyleyeyim RX590 ın rakibi 1660 bazı oyunlarda geçiyor.
Mobilden engelleyemedim :)

Arkadaş konu o mu? Neden böyle alakasız yerlerden çıkıp insanı sinir ediyorsun?
Arkadaş 1070 gücünde diyor ben de 1070 ile kıyaslanacak kart değil diyorum.
1660 nereden çıktı?

580 ile 590 arasında ne kadar var? 590’ı 1070 ile mi kıyaslayalım? Arada %20 fark var.
590 en fazla 1660 ile kıyaslanır ama onun da gerisinde.
Arkadaş 1070 ile kıyasladığı için yazdım.
Siz yine nereden çıktınız?
En ufak bir şeyde 13 yaşındakilere laf anlatmaktan gerçekten sıkıldım artık.
1660 ile başa baş kartlar. 1070 konusuna bir şey demedim zaten, RX 590'ı 1060 seviyesine indirmene tepki gösterdim. Boş boş triplere girme artık.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1660 ile başa baş kartlar. 1070 konusuna bir şey demedim zaten, RX 590'ı 1060 seviyesine indirmene tepki gösterdim. Boş boş triplere girme artık.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben sana cevap yazmadım ki. Beni mi trollüyorsunuz? Kafanız mı güzel?

Yukarıda bir arkadaş 590 1070 gücünde yazmıştı ona cevap verdim. Neyse uzamasın artık şu konu.

Ben sana cevap yazmadım ki. Beni mi trollüyorsunuz? Kafanız mı güzel?
Sen şaka mısın? Alıntıladığım mesajdaki "dogant dedi:" yazısına tıklar mısın lütfen.

Yine yazıyorum, 1070 kısmına lafım yok.

Neyse, ben senin yerine tıklayayım:

Dosya Ekleri

• Screenshot_2019-08-28-09-42-41-391_com.android.chrome.png
    Screenshot_2019-08-28-09-42-41-391_com.android.chrome.png
    103,6 KB · Görüntüleme: 73
Sen şaka mısın? Alıntıladığım mesajdaki "dogant dedi:" yazısına tıklar mısın lütfen.

Neyse, ben senin yerine tıklayayım:
Ya arkadaş gerçekten hasta mısınız siz ya? Gerçekten sinir oluyorum artık.
Tek yazdığım "590 ile 1070 arasında bayağı fark var" bunu uzattıkça uzattınız.

Anlama kabiliyetiniz yok gerçekten. 1070 ile kıyaslayan adama arada çok fark var dedim. Siz 1660'tan bahsetmeye başladınız. 1660 ne alaka dedim? Hala 1660 ile kıyaslanır diyor. Ben de biliyorum 1660'a yakın olduğunu ama konu ile ilgisi yok. Benim yazdığım ile ilgisi yok.
Ne yediniz, ne içtiniz? Çok değişik kafalar gerçekten.

İşiniz gücünüz mü yok, hasta mısınız? Yeter yazmasın artık boş muhabbetleri sevmiyorum.

Gidin bu mesajı da şikayet edin, umurumda değil.

Bak dostum öncelikle sakin ol. Neler yaşıyorsun şu an bilmiyorum. Hesabı iki kişi mi kullanıyorsun yoksa sorunların mı var?

Bak tekrar yazıyorum, 3.kez. 1070 ile ilgili dediklerine herhangi bir lafım yok. 590'ı 1060 ile kıyaslamana ve 1660'dan güçsüz olduğunu söylemene karşı yazdım.

590 ile 1660 başabaş kartlar. Bazı oyunlarda ve özellikle Vulkan'da 590 çok daha yüksek FPS veriyor. Sürekli 580 ile 590 arasında %20 fark var yazıp duruyorsun, 1060 ile 1660 arasında ne kadar fark var?

Dosya Ekleri

• IMG_20190828_095058.jpg
    IMG_20190828_095058.jpg
    180,7 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20190828_094958.jpg
    IMG_20190828_094958.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 61
Daha öncede yazdım ama cevap alamadım. Benim sistemim yeni geldi saphire 590 nitro + o kadar zorlamam ben bilgisayarı overclock falan da yapmam ama bu wattman hatası dediğiniz beni korkuttu. Ne yapmamız lazım Bilgilendirebilir misiniz? İyi forumlar dilerim.

590 1060 ile kıyaslanır.
Sıkıntı bu işte sen hala 1660 nerden çıktı diyorsun burdan çıktı işte.
Daha öncede yazdım ama cevap alamadım. Benim sistemim yeni geldi saphire 590 nitro + o kadar zorlamam ben bilgisayarı overclock falan da yapmam ama bu wattman hatası dediğiniz beni korkuttu. Ne yapmamız lazım Bilgilendirebilir misiniz? İyi forumlar dilerim.
Buraya yazma ayrı konu aç burdaki mesajlar birikti.

Daha önce de yazdım ama cevap alamadım. Benim sistemim yeni geldi. Saphire 590 Nitro+. O kadar zorlamam ben bilgisayarı. Overclock falan da yapmam ama bu wattman hatası dediğiniz beni korkuttu. Ne yapmamız lazım? Bilgilendirebilir misiniz? İyi forumlar dilerim.
Ben bir iki kere RX 460 kullanırken yaşadım. Bilgisayarı açtığımda bu uyarı Windows bildirim sekmesinde çıkıyordu. Ayarlar default konuma getirildi şeklinde bir uyarı. Sadece uyarı çıkıyordu bende. Kullanımı etkileyen bir sorun değildi. Diğer arkadaşlar da bundan bahsediyorsa üzerinde durulacak bir konu değil.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı