GTX 1660 Ti yerine RX 590 alınmalı mı?

İlkinden sonra niye bir daha aldın.

Biz kartı kötülemiyoruz wattman hatasını görme ihtimalin yüksek diyoruz yoksa rx590 gtx1070 e yakın FPS veren bı kart.

@dogant Bey, Bende şu an Asus Dual 1660 Ti var FPS konusunda çok sağlam bir kart ancak ısınıyor, stok ayarlarda 88 derece oluyor. Şimdi ben fan profili oluşturdum sesli çalışmaya başladı ancak 79-82 derece arası çalışıyor uzun vadede karta bir zararı olur mu (2-3 yıl) ? Ayrıca 9 ay sonra kartı RX 5700 özel soğutmalı versiyonu ile değiştirmek mantıklı mı ?

İlkinden sonra niye bir daha aldın.
Sistem ile birlikte almıştım kartı. İade parası çok ölüydü. Mecburen değişim yapıldı. Kendim isteyerek tekrar almadım hatta RX590 göndermeyin diye yalvardım. Üzerine para ekleyerek 1660Ti almak istediğimi ilettim fakat maalesef bu isteğimi geri çevirdiler. Mailler duruyor halen.

Nerden almıştınız ekran kartını ?

Dual modelinden herkes şikayetçi, sorun olacağını sanmıyorum ama 75 dereceyi geçmemesi daha iyi olur. Kasanın hava akışını iyileştirirseniz faydası olacaktır.

Hocam RX serisi çok sorunlu özellikle 5700 VE XT hakkında yabancı forumlarda bir sürü konu var.

Burada paylaşmıştım, bakabilirsiniz. RX 5700 XT Sürücüleri Sorunlu mu? - Technopat Sosyal

Dual modelde genel bir ısınma sorunu var. Kartı en yakın zamanda değiştirmenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…