GTX 1660 Ti Zula kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

hasan45274

Centipat
Sistemim toplama 7000 TL verdim sisteme ama Zula minimum ayarda da maksimum ayarda da kasıyor. İlk aldıgım günler çok iyiydi performansı hiç kasmıyordu.
i5 9400 2.90 GHz
GTX 1660 Ti
16 GB RAM 2400 MHz

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver Boost programını indirip güncellemeleri kontrol ediniz. Sorununuz çözülmez ise önce bir format deneyin, yanlışlıkla bir virüs indirimiş olabilirsiniz. Bu virüs sistem parçalarını yavaşlatıyor olabilir. Artık en son durum da aldığınız yer ile iletişime geçin az bir para vermemişsiniz çünkü.
Driver Boost programını indirip güncellemeleri kontrol ediniz. Sorununuz çözülmez ise önce bir format deneyin, yanlışlıkla bir virüs indirimiş olabilirsiniz. Bu virüs sistem parçalarını yavaşlatıyor olabilir. Artık en son durum da aldığınız yer ile iletişime geçin az bir para vermemişsiniz çünkü.
Tabii format en son çözümünüz olsun. Bundan önce farklı şeyler de uygulayabilirsiniz. Arkadaşlar yardımcı olurlar bu konuda. :)

Aynı sorun bende de var.

Sistemim;
Ryzen 3 2300X.
ASUS Cerberus GTX1050 Ti.
8 GB 2400 MHz RAM tek slot.

GTA 5 Online da en yüksek ayarlarda sorun yok fakat Zula'ya girince oyun 10 saniyede 5 snaiyede bir donuyor en son atıyor <ula ayarları minimum.
Aynı bu şekilde ne yapayım driver Boost programını kurdum 3 aydır falan 4 5 kere güncelledim ekran kartı GeForce Experience uygulamasından 1 hafta önce güncelledim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı