E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2019 #1 Merhaba. 1660 Ti'da nasıl Ray Tracing açabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2019
Çözüm E E Emirizmir 13 Kasım 2019 Silinen üye dedi: İşin komik yanı Cloud 2 de gerçek 7.1 değil zaten Ayrıca nasıl yaptığını yazarsan yeni bir konu açmaktan kurtulur belki aynı sorunu yaşayan bir kişi. Genişletmek için tıkla... Driver güncelledim bi baktım Ray Tracing Sonra açtım ve ağlayarak kapattım ama orası ayrı konu.
Silinen üye dedi: İşin komik yanı Cloud 2 de gerçek 7.1 değil zaten Ayrıca nasıl yaptığını yazarsan yeni bir konu açmaktan kurtulur belki aynı sorunu yaşayan bir kişi. Genişletmek için tıkla... Driver güncelledim bi baktım Ray Tracing Sonra açtım ve ağlayarak kapattım ama orası ayrı konu.
KS KS E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2019 #21 Silinen üye dedi: İşin komik yanı Cloud 2 de gerçek 7.1 değil zaten Ayrıca nasıl yaptığını yazarsan yeni bir konu açmaktan kurtulur belki aynı sorunu yaşayan bir kişi. Genişletmek için tıkla... Driver güncelledim bi baktım Ray Tracing Sonra açtım ve ağlayarak kapattım ama orası ayrı konu. Artı 0 Eksi Çözüm
Silinen üye dedi: İşin komik yanı Cloud 2 de gerçek 7.1 değil zaten Ayrıca nasıl yaptığını yazarsan yeni bir konu açmaktan kurtulur belki aynı sorunu yaşayan bir kişi. Genişletmek için tıkla... Driver güncelledim bi baktım Ray Tracing Sonra açtım ve ağlayarak kapattım ama orası ayrı konu.
1 197823 Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 1.541 Çözümler 7 13 Kasım 2019 #22 Minecrafta çok merak ediyorum ya YouTube da baya video izledim çok değişiyor oyun, diğer oyunlar da açmam zaten tek merak ettiğim MC Artı 0 Eksi
Minecrafta çok merak ediyorum ya YouTube da baya video izledim çok değişiyor oyun, diğer oyunlar da açmam zaten tek merak ettiğim MC
KS KS E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2019 #23 197823 dedi: Minecrafta çok merak ediyorum ya YouTube da baya video izledim çok değişiyor oyun, diğer oyunlar da açmam zaten tek merak ettiğim MC Genişletmek için tıkla... MC'de sorun olmaz. Ama gerçek Ray tracing'den bir tık daha kötü. Artı 0 Eksi
197823 dedi: Minecrafta çok merak ediyorum ya YouTube da baya video izledim çok değişiyor oyun, diğer oyunlar da açmam zaten tek merak ettiğim MC Genişletmek için tıkla... MC'de sorun olmaz. Ama gerçek Ray tracing'den bir tık daha kötü.
1 197823 Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 1.541 Çözümler 7 13 Kasım 2019 #24 Şuna bakar mısın ya muhteşem. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Şuna bakar mısın ya muhteşem. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BayKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.062 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 14 Kasım 2019 #25 Ray Tracing güncellemesi 1660 Ti için nisan ayında gelmedi mi ? Youtube'da testler de var 6-7 ay önceden. Artı 0 Eksi
Ray Tracing güncellemesi 1660 Ti için nisan ayında gelmedi mi ? Youtube'da testler de var 6-7 ay önceden.