methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 18 Nisan 2021 #11 T MAN dedi: Zaten sadece Minecraft'ta açacağım.Ayarlara girdiğimde direk çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Olsa bile Bedrock Edition gerekiyor biliyorsunuz değil mi?
T MAN dedi: Zaten sadece Minecraft'ta açacağım.Ayarlara girdiğimde direk çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Olsa bile Bedrock Edition gerekiyor biliyorsunuz değil mi?
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 18 Nisan 2021 #12 T MAN dedi: Zaten sadece Minecraft'ta açacağım. Ayarlara girdiğimde direk çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Minecraft oynamadığım için bilmiyorum. Ama 1660 serisi ile RTX açanlar var Minecraft'ta.
T MAN dedi: Zaten sadece Minecraft'ta açacağım. Ayarlara girdiğimde direk çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Minecraft oynamadığım için bilmiyorum. Ama 1660 serisi ile RTX açanlar var Minecraft'ta.
abdullahdemir Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 988 Çözümler 4 18 Nisan 2021 #13 Minecraft' da sadece RTX model kartlar ile RT açılabiliyor.
tanerizm Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 947 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer 4 Ekim 2003 Bostancı Duman Konseri 18 Nisan 2021 #14 mutsuzfiberdolabı dedi: Hayır tabii ki de. Gittin kendi dediğini aldın değil mi? Genişletmek için tıkla... Galiba öyle yapmış arkadaş
mutsuzfiberdolabı dedi: Hayır tabii ki de. Gittin kendi dediğini aldın değil mi? Genişletmek için tıkla... Galiba öyle yapmış arkadaş
midgardian Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 6.385 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #15 Bazı oyunlarda bunu aktif etmek mümkün olsa da RTX kartlarda bu işlemi yapan birimler olduğu için o kartlar RTX diye geçiyor. GTX kartlarda açmaya çalıştığın zaman FPS çok düşüyor doğal olarak.
Bazı oyunlarda bunu aktif etmek mümkün olsa da RTX kartlarda bu işlemi yapan birimler olduğu için o kartlar RTX diye geçiyor. GTX kartlarda açmaya çalıştığın zaman FPS çok düşüyor doğal olarak.
T MAN Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #16 Direk hayır diyenler gidin öce araştırın SALOOWEN dedi: Minecraft oynamadığım için bilmiyorum. Ama 1660 serisi ile RTX açanlar var Minecraft'ta. Genişletmek için tıkla... Laptopta olur mu peki?
Direk hayır diyenler gidin öce araştırın SALOOWEN dedi: Minecraft oynamadığım için bilmiyorum. Ama 1660 serisi ile RTX açanlar var Minecraft'ta. Genişletmek için tıkla... Laptopta olur mu peki?
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 18 Nisan 2021 #17 T MAN dedi: Direk hayır diyenler gidin öce araştırın Laptopta olur mu peki? Genişletmek için tıkla... Olur bence.
T MAN dedi: Direk hayır diyenler gidin öce araştırın Laptopta olur mu peki? Genişletmek için tıkla... Olur bence.
abdullahdemir Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 988 Çözümler 4 18 Nisan 2021 #18 T MAN dedi: Direk hayır diyenler gidin öce araştırın. Laptopta olur mu peki? Genişletmek için tıkla... Minecraft' ta açamazsınız. Bizzat kendim denedim. Uyarı veriyor.
T MAN dedi: Direk hayır diyenler gidin öce araştırın. Laptopta olur mu peki? Genişletmek için tıkla... Minecraft' ta açamazsınız. Bizzat kendim denedim. Uyarı veriyor.
yusufcanyurt Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #19 Liberte Sergen dedi: Tabii ki de yok GTX sonuçta. Genişletmek için tıkla... 1660 Ti'larda açıllıyor. Ama RTX performansı vermez.
Liberte Sergen dedi: Tabii ki de yok GTX sonuçta. Genişletmek için tıkla... 1660 Ti'larda açıllıyor. Ama RTX performansı vermez.
T MAN Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #20 tanerizm dedi: Galiba öyle yapmış arkadaş Genişletmek için tıkla... Konu dışı yazmayalım. Ve hayır 10300H GTX 1660 Ti aldım. HP almadım.
tanerizm dedi: Galiba öyle yapmış arkadaş Genişletmek için tıkla... Konu dışı yazmayalım. Ve hayır 10300H GTX 1660 Ti aldım. HP almadım.