GTX 1660 Twin X2 6 GB 192 Bit iyi midir?

@anilyldz @Talha murat alllah aşkına ne kızgın atıyosunuz ne gülüyosunuz ya? Yalan mı söylüyorum kardeşim yalan mı söylüyorum? 1 yıllık testleri önüme atıp 1660 daha iyi diyosunuz ama bilmiyorsunuz ki yeni sürücüler ile 5500XT 8 GB 1660'ı geçti ve sizin bundan haberiniz olmadığı için bana kızgın atıyosunuz. Bilip bilmeden milleti linçleyemeyin.

1660 Super varken gidip 5500XT salaklıkolur da ondan.

1660 Super 2400 TL benim attığım 2150 TL. Fiyat çıkarsan bende 1660 Super öneririm. Adam 1660 alınır mı diyor ben daha ucuz ve performanslı olan 5500XT'yi atıyorum?
Hocam takmışlar kafaya AMD bozuk AMD kötü, bırak işte uğraşma. Daha fazla verip daha düşük performans ve daha düşük soğutmaya sahip olsunlar. Kendileri bilir.

Evet yaptığım araştırmaya göre bir video buldum bu vidoda 5500XT ile 1660S karşılaştırılıyor ve eskiye nazaran baya iyi bir güncelleme gelmiş buyurun video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha düşük soğutma? Yahu adam yanlış bilgi verme 68 derece ısınan GTX1660 Super 76 derece ısınan 5500XT.
76 derece ısınan mı? Kaynak nedir acaba? Kendim kullanıyorum 70 derece daha görmedim. Herkes araştırmadan böyle konuşursa vay halimize.
Hocam farkettiyseniz AMD optimize edilmiş oyunlar için daha iyi performans sunuyor ki bu videodaki de eski driver. Yeni driverlarda daha çok destek geldi ve gelmeye devam ediyor.

76 derece ısınan mı? Kaynak nedir acaba? Kendim kullanıyorum 70 derece daha görmedim. Herkes araştırmadan böyle konuşursa vay halimize.

Düzeltme yaptım bak burada farkı var ışın izleme teknolojisi olarak da iyi bir özellik onun için oyunlarda GTX 1660 Super.

Paylaştığınız linkte yazı tarihini bulamadım ama yeni kaynaklara göre şuanda 5500XT 1660s ile kapışıyor yukarı video bıraktım izle istersen bende Nvidia diyordum ama fikrim değişti.

Işın izleme RTX serisinde var GTX'de yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…