Satıldı GTX 1660 ve i5 9400F Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

YILSUK11

Megapat
Makaleler
1
Sistemim mayısın son haftası Vatan PC' den alındı, yaklaşık 6 aylık. Sadece kasanın fiyatı 4500 TL . Kasayla beraber monitör ve ekipmanları da isterseniz hepsini 6200 TL' ye bırakırım. Kasanın soğutmasına gelince ekran kartını maksimum 67 derece gördüm. İ5 9400-F pek ısınan bir işlemci değil yinede kule tipi işlemci soğutucu taktım. Kasanın soğutması mesh bir kasa kadar olmasa da gayet güzel, sağ ön kenarı yukarıdan aşağıya uzanan ızgara şeklinde tasarlamışlar, oradan ön fanlar havayı içeriye çekebiliyor. Bu arada monitörün üst çerçevesinin yarım cm altında ve sağ köşesine doğru ölü piksel bulunmakta. Sağ köşesine doğru olan ölü piksel beyaz, sarı, kırmızı gibi renklerde ortaya çıkıyor siyah, mavi yeşil renklerde kendini göstermiyor bazen ortaya çıkmıyor (o piksel şuanda ölü değil). Bence çokta önemli değil çünkü göze batmıyor , yayılma gibi bir durumda söz konusu değil. Referans isterseniz de esnafız yerimiz yurdumuz belli . Eğer isterseniz sistemi stres testine sokabilirim. Kutu fatura hepsi mevcut. Kahramanmaraş'ta oturuyorum elden teslim etmek ilk tercihim ama kargo ile başka şehirlere de yollayabilirim.
Satılık sistem :
Monitör: AOC 24G2U 144 HZ
Kasa : INTEL I5 9400F-GTX1660 GAMINGX 6G-H310M PRO-VD PLUS-SEAGATE 1TB-CRUCIAL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
İşlemci Soğutucu: SNOWMAN M200
Mouse : LOGITECH G203 LIGHT SYNC
Klavye: GAMEPOWER WARLOCK COMPACT RED
Kulaklık: XIBERİA V10U
İnstagram' dan ulaşabilirsiniz.
İnstagram: @saricicek.serkan
Alalı 6 ay olmuş garantili laptoplarla takas düşünürüm.
@A 10 Thunderbolt ll

Son düzenleme:
Bu arada kasayı satmadan ekipmanları ve monitörü satamam.

Son düzenleme:
Sadece kasa ve monitör için son fiyatınız nedir anlaşırsak 2 gün içinde alabilirim sisteminizi.

Sadece kasa ve monitör için son fiyatınız nedir anlaşırsak 2 gün içinde alabilirim sisteminizi.
4700 TL kasa için 1300 TL de monitör için istiyorum. Toplam 6000 TL olur. İnstagram'dan yazarsanız bilgisayarın stres testlerini falan atabilirim.
Aklınızda ki fiyat nedir ?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…