GTX 1660 ve Ryzen 2600 Sistem Nasıl?

Yapmayın şu hatayı artık ne olur. Zor şartlarda kazandığınız parayı, o parayı vicdansızca alacak Vatan bilgisayarda heba etmeyin.
İyi günlerde güle güle kullanın orası ayrı tabi ki hevesinizi kaçırmak değil amaç fakat aldığınız firma hem pahalı hemde çoğu zaman ahlaktan, vicdandan ve bilgiden yoksun insanların sizlere yardımcı olduğu bir firma.
Oturup tek tek hesabını yapmadım bir süredir piyasalara bakma şansım da olmadı fakat adım gibi eminim söz konusu Vatan' sa, piyasadan çok daha iyi bir sistemin çıkacağına. Bütçenin büyük bir kısmını kısıtlı seçeneği yüzünden kasanın götürmesi zaten kaçınılmaz. Belleklerin 2400 MHZ olarak verilmesi, monitörün 144 HZ olarak zorlanmamış olması, hem Vatanın yüksek fiyatları yüzünden bütçenizin yetmemesinden hemde personelin bilgisizliğinden olduğuna da eminim.

Arkadaşların söylediği gibi bu fiyata daha iyisi olabilirdi, ancak yine de güzel bir sistem toplamışsınız, monitörü de fiyata dahil edersek, çok da mühim değil. Benim anlamadığım nokta şu, PSU gayet yeterli seviyede hatta 2060'ı da besleyebilecek bir seviyede PSU almış. Neden değiştirin diyorsunuz bunu anlayamadım. Güle güle kullanmanız dileğiyle..

Markasına bakın Rtx 2060 lı bir pcyi bu psuyamı emanet ediceksiniz.

Markasına bakın Rtx 2060 lı bir pcyi bu psuyamı emanet ediceksiniz.
80 PLUS sertifikalı olduğu için pek bir sorun teşkil etmez. Yıllardır çok dandik ve 80 PLUS sertifikasız PSU lar kullanmış biri olarak, bu aletlerde marka kısmen önemlidir. Bazı PSU'larda arka tarafında düğmeler olur, watt değişikliği yapmanız için, eğer onu bilgisayar çalışıyorken değiştirmeye kalkarsanız o PSU o zaman patlar. Onun dışında kesinlikle patlama vs güvenlik sorunları teşkil edeceğini sanmıyorum. Ettiğine de rastlamadım hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…