K Kareas Centipat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 47 15 Eylül 2019 #11 Steward dedi: Bu sistemi ekran kartını GTX 1660 Ti yaparak alabilirsiniz. Teknobiyotik P1 AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, RX590 8GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu PC www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler fakat ben sistemi hazırladığımı düşünüyorum.
Steward dedi: Bu sistemi ekran kartını GTX 1660 Ti yaparak alabilirsiniz. Teknobiyotik P1 AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, RX590 8GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu PC www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler fakat ben sistemi hazırladığımı düşünüyorum.
Steward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 1.818 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2019 #12 Kareas dedi: Bende ti yapmayı düşünüyordum fakat farkettiyseniz bu tedarik edilmiyor yazmakta. Genişletmek için tıkla... Nerede yazıyor? Tam olarak göremedim. Sepete ekleniyor.
Kareas dedi: Bende ti yapmayı düşünüyordum fakat farkettiyseniz bu tedarik edilmiyor yazmakta. Genişletmek için tıkla... Nerede yazıyor? Tam olarak göremedim. Sepete ekleniyor.
K Kareas Centipat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 47 15 Eylül 2019 #13 Steward dedi: Nerede yazıyor? Tam olarak göremedim. Sepete ekleniyor. Genişletmek için tıkla... Ben inventus sitesinden bahsettiğinizi sanmıştım başka siteden bahsediyormuşsunuz. Ama bende ilk önce 1660 ti almayı düşünüyordum isterseniz yukarıda verdiğim linkten inceleyin. Ben başka siteden alışveriş düşünmüyorum. Teşekkürler.
Steward dedi: Nerede yazıyor? Tam olarak göremedim. Sepete ekleniyor. Genişletmek için tıkla... Ben inventus sitesinden bahsettiğinizi sanmıştım başka siteden bahsediyormuşsunuz. Ama bende ilk önce 1660 ti almayı düşünüyordum isterseniz yukarıda verdiğim linkten inceleyin. Ben başka siteden alışveriş düşünmüyorum. Teşekkürler.
Steward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 1.818 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2019 #14 Fiyat/performans olarak daha iyi bir sistem önerdim ama Inventus'tan almakta ısrarlıysanız yapacak bir şey yok. Hayırlı olsun.
Fiyat/performans olarak daha iyi bir sistem önerdim ama Inventus'tan almakta ısrarlıysanız yapacak bir şey yok. Hayırlı olsun.
K Kareas Centipat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 47 15 Eylül 2019 #16 Steward dedi: Fiyat/performans olarak daha iyi bir sistem önerdim ama Inventus'tan almakta ısrarlıysanız yapacak bir şey yok. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler bana çok yardımcı oldunuz.
Steward dedi: Fiyat/performans olarak daha iyi bir sistem önerdim ama Inventus'tan almakta ısrarlıysanız yapacak bir şey yok. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler bana çok yardımcı oldunuz.