Arkadaşlar sizce Zotac GeoForce GTX 1660 Gaming nasıl bir kart nette herhangi bir inceleme bulamadım, ürünün linki aşağıdadır. RX 590 nitro+se mi almalıyım yoksa bu kartı mı ?
Aga ben baktım oyun testlerine super için söyleyeceğim 8 GB RX 5500 XT OC 1660 Super'e göre kötü FPS alıyor. Arada 20FPS kadar fark var internetten bakabilirsin istersen.
@batuhanefe21 Yalnız oyundan oyuna değişiyor bu durum. Bazı oyunda hiç fark olmuyor bazı oyunda fazla bazı oyunda çok az. 300-400 TL daha fazla verip ortalama 5-10 FPS bence mantıklı değil. Alıcaksa ya GTX1660S veya yeni çıkacak RX5600XT'yi almak mantıklı olur.
Bence Sapphire Nitro almayın onun konusunda bilgim yok fakat etrafta hep WattMan hatası veriyormuş, başka sorunları da varmış. Son güncellemede iyice boka sardı falan diye gördüm bencem Sapphire'a yönelme.
Asus Rog Strix RX580 kullanıyordum. Asus'un bana attığı son kazıktan sonra bu ekran kartını aldım. Tatillerde neredeyse 7 - 8 saat bilgisayarda oturuyorum. Gayet memnunum ısı sorunuda yaşamıyorum.
Not : Yeni gördüm ekran kartının fiyatı artmış ben 1.605 TL'ye almıştım