GTX 1660S açılışta 80 derece

Seyithan00

Hectopat
İyi günler, bugün durduk yere bir sorunla karşılaştım. Bilgisayarı kapattım, açtım, bağlantıları kontrol ettim, bir şey anlamadım. Bilgisayar açıldığı gibi ekran kartı 80 derece, boşta 80 dereceden başlıyor. Daha 1 aylık kart. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
80 derece mi ? bende ki kart aralıksız 4 saat çalışsa 80 derece yine olmaz da bence görüntüledğin algılayıcıda sorun var ne kullanıyorsun bilmiuorum ama. aida yükleyip kontrol edermisin ? bilgisayar açıldığı gibi hiç bir bileşen birden 80 derece olmaz kanatindeyim.

Her türlü sorun var senin yerinde olsam garantiye gönderirdim yada iade iste.

1 Aylık kart garanti var trojan virüsden dolayı olabileceğini söylediler temiz format deneyeceğim olmazsa yarın direkt İtopya'dan aldım oraya yolluyacağım kart Gigabyte marka ama önceden de test ettim gerçekten MSI'e göre de daha iyi soğutması olduğu için almıştım sorun çıkardı şansıma.
Hangi programdan kontrol ettiniz?

MSI Afterburner.
Kartın tam modelini belirtir misiniz? MSI'mı? ASUS'mu? Ya da diğer üreticiler mi?

Gigabyte 1660 Super Gaming OC.

Önceden test ettim anasını ağlattım 71'i 72'yı geçmedi.
Sorunu kendi çabalarımla çözdüm biraz uğraştırdı fakat halloldu teşekkürler konu kilit.

Son düzenleme:

çömümü nasıl hallettiniz bilmiyorum ama paylaşırsanız aynı kartta o promlemi yaşayan insanlarada yardımcı olmuş olursunuz sizin adınıza sevindim sorun çözüldüyse.

Çömümü nasıl hallettiniz bilmiyorum ama paylaşırsanız aynı kartta o promlemi yaşayan insanlarada yardımcı olmuş olursunuz sizin adınıza sevindim sorun çözüldüyse.

Trojan virüs bulaşmış internet bağlatısı yokken sorun yok internet olduğu zaman aktif oluyor dosyayı bulup sildim işi garantiye almak için tamamen CMD üzerinden disk i sıfırlayıp format attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…