GTX 1660S DisplayPort ile 144Hz alabilir miyim?

Celal coşkun

Hectopat
Arkadaşlar selamlar. Şu an sahip olduğum monitör "AOC 24G2U" monitördür ekran kartım ise GTX 1660 Super, ve bu ekran kartım DisplayPort 1.4a destekliyor. Fakat ben hiçbir yerde bulamadım. Eğer DisplayPort 1.4 alırsam 144Hz alabilir miyim ve görüntü alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, ben de AOC 24G2U monitör ile RX 590 ekran kartını kullanıyorum. Monitör içeriğinden çıkan DP kablosu ile bağladım ve 144 Hz olarak kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kutunun içerisinden çıkan HDMI ve Display Port kablolarını kullanabilirsiniz. İki kablo da 1080p 144Hz desteğine sahip. Tavsiyem Display Port kablosunu kullanmanız.

Dp 1.2

ile 144hz alamıyoruz ama
Ekran kartınızı manuel bir şekilde ayarlamayı deneyebilirsiniz. Nvidia Denetim Masası > Ekran > Çözünürlük değiştirme yolu üzerinden giderseniz hem çözünürlük, hem de yenileme değerlerini görebilir ve değiştirebilirsiniz.

Tavsiyem hdmi kullanmanız. Çünkü hem kablo değiştirmeye gerek duymadan ara sıra televizyona bağlayıp oynayabilirsiniz hem de hdr desteği var hdmi kablolarda. Monitörün kutusundan çıkan kabloların 144hz 1080p destekliyor olması lazım.

Aynı ekran kartını , acer KG241QP ile 144hz'de kullanıyorum.Display port ile 144hz destekliyor ekran kartı.

Ben de HDMI ile bağlıydım ve 144 Hz alabiliyordum. Geçen hafta 451,48 sürüm Nvidia güncellemesi yapınca 144 Hz oldu sana 120 Hz. Displayport 1.2 takınca tekrar 144 Hz oldu. İlginç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…