C Cankaplan Decapat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 79 2 Mayıs 2020 #1 GTX 1660 Super DLSS teknolojisi var mı?
TeQnaP Kilopat Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 971 Çözümler 1 Yer New Jersey/United States Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2020 #2 Hayir içerisinde Tensor ve RT islemcileri bulunmuyor ve kullandigi mimarisi Turing.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 2 Mayıs 2020 #3 Peki RTX 2070?
Mr.Bubbles Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 2.594 Çözümler 1 Yer Aydın 2 Mayıs 2020 #4 296822 dedi: Peki RTX 2070? Genişletmek için tıkla... 2070'de var 2xxx serilerinin hepsinde var.
C Cankaplan Decapat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 79 2 Mayıs 2020 #5 Peki gelebilirmi öyle bir ihtimal varmı? Aynısını ray tracing için de söylediler(Şuan gtx ekran kartlarında da olduğu için söyledim) birdaha olma ihtimali varmı?
Peki gelebilirmi öyle bir ihtimal varmı? Aynısını ray tracing için de söylediler(Şuan gtx ekran kartlarında da olduğu için söyledim) birdaha olma ihtimali varmı?
Mr.Bubbles Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 2.594 Çözümler 1 Yer Aydın 2 Mayıs 2020 #6 Cankaplan dedi: Peki gelebilir mi öyle bir ihtimal var mı? Aynısını Ray Tracing için de söylediler(şu an GTX ekran kartlarında da olduğu için söyledim) bir daha olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Şu anda GTX ekran kartlarında da Ray Tracing desteği yok zaten adamlar diğer serilere getirseler RTX kart çıkarmanın anlamı kalmaz yani gelmez.
Cankaplan dedi: Peki gelebilir mi öyle bir ihtimal var mı? Aynısını Ray Tracing için de söylediler(şu an GTX ekran kartlarında da olduğu için söyledim) bir daha olma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Şu anda GTX ekran kartlarında da Ray Tracing desteği yok zaten adamlar diğer serilere getirseler RTX kart çıkarmanın anlamı kalmaz yani gelmez.
cante12 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Kasım 2013 Mesajlar 1.728 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2020 #7 GTX serili kartlara DXR adında ray tracing desteği var. Ancak RTX serilerinde bu özellik özel görevli çekirdekler sayesinde daha verimli.
GTX serili kartlara DXR adında ray tracing desteği var. Ancak RTX serilerinde bu özellik özel görevli çekirdekler sayesinde daha verimli.
C Cankaplan Decapat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 79 2 Mayıs 2020 #8 Boşuna ümitlenmeyeyim o zaman görüşleriniz için teşekkürler
TeQnaP Kilopat Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 971 Çözümler 1 Yer New Jersey/United States Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2020 #9 Cankaplan dedi: Boşuna ümitlenmeyeyim o zaman görüşleriniz için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Evet umitlenmeye gerek yok. RTX gelse bile o kadar dusuk FPS alirsin ki zevkini cikaramssin.
Cankaplan dedi: Boşuna ümitlenmeyeyim o zaman görüşleriniz için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Evet umitlenmeye gerek yok. RTX gelse bile o kadar dusuk FPS alirsin ki zevkini cikaramssin.