N Neo10 Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #11 -Jwol- dedi: Evet ama 30 mh/s ile neden bu kadar az kasıyor anlamış değilim. Umarım düzelir. Düşürme artırma neye bağlı neden düşürdüler? Video öneriniz var mı? Günden güne değişiyor mu? Bir de sistemi 7/24 açık bıraksam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Size kalmıuş bir durum bu ben evde olmadıgım zamanlarda hep açık bırakıyorum şuan kapalı mesela oyun oynuyorum.
-Jwol- dedi: Evet ama 30 mh/s ile neden bu kadar az kasıyor anlamış değilim. Umarım düzelir. Düşürme artırma neye bağlı neden düşürdüler? Video öneriniz var mı? Günden güne değişiyor mu? Bir de sistemi 7/24 açık bıraksam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Size kalmıuş bir durum bu ben evde olmadıgım zamanlarda hep açık bırakıyorum şuan kapalı mesela oyun oynuyorum.
Uzumaki Naruto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 2.051 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #12 komanaçiiiiiii dedi: Core -200 Memory +900 Power limit 60. Fan 70. Genişletmek için tıkla... Bu değerler ile MH/s ne kadar?
komanaçiiiiiii dedi: Core -200 Memory +900 Power limit 60. Fan 70. Genişletmek için tıkla... Bu değerler ile MH/s ne kadar?