GTX 1660S GoW Ragnarok 6 GB VRAM bypass nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan 735998
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.440

735998

Centipat
Merhaba GoW Ragnarok 6 GB altı ekran kartlarnda çalışmıyormuş benim ekran kartıda 6 diye görünüyor ama DxDiag'da 5966 MB olarak gözüküyor bunu düzeltmenin herhangi bir yolu yok mu? Oyuna dün giriş yaptım gölgelendiriciler derlendikten sonra çıktım bugün girdiğimde yine gölgelendirici derlenmesi vardı kapattım ve tekrar girmeye çalıştığımda ise girmedi.

Burada bir konu var deneyin

Merhaba GoW Ragnarok 6 GB altı ekran kartlarnda çalışmıyormuş benim ekran kartıda 6 diye görünüyor ama DxDiag'da 5966 MB olarak gözüküyor bunu düzeltmenin herhangi bir yolu yok mu? Oyuna dün giriş yaptım gölgelendiriciler derlendikten sonra çıktım bugün girdiğimde yine gölgelendirici derlenmesi vardı kapattım ve tekrar girmeye çalıştığımda ise girmedi.
Senin sorunun bundan kaynaklı değil. 5966MB görünse de sonuçta 6GB ekran kartın.

Korsan'da çalışıyordu 6 GB VRAM sınırı olmadan. Steam'de ise mod yüklemeni istiyorlar. Firmalar iyice kafayı yedi. Bu arada 1660 Ti kullanıyorum ve 6 GB VRAM'li kartlarda çalışıyor diye biliyorum. DxDiag'da farklı gösteriyordur. 1TB disk aldığınızda 930GB çıkması gibi.

Korsan'da çalışıyordu 6 GB VRAM sınırı olmadan. Steam'de ise mod yüklemeni istiyorlar. Firmalar iyice kafayı yedi. Bu arada 1660 Ti kullanıyorum ve 6 GB VRAM'li kartlarda çalışıyor diye biliyorum. DxDiag'da küsuratlı göstetiyordur. 1TB disk aldığınızda 930GB çıkması gibi.

Benim oyunum HDD de olduğu için masaüstünden başlatıyorum diye girmemiş HDD içinden EXE dosyasıyla başlatınca çalıştı fakat gölgelendirici yeniden derleniyor diyor.

Korsan'da çalışıyordu 6 GB VRAM sınırı olmadan. Steam'de ise mod yüklemeni istiyorlar. Firmalar iyice kafayı yedi. Bu arada 1660 Ti kullanıyorum ve 6 GB VRAM'li kartlarda çalışıyor diye biliyorum. DxDiag'da farklı gösteriyordur. 1TB disk aldığınızda 930GB çıkması gibi.

NVIDIA sürücülerini güncelledim onunla alakası olabilir mi derlemenin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı