GTX 1660S GTA V düşük FPS

metejh

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba. MSI 1660S kartım var. GTA 5'de en yüksek ayarlarda VSync kapalı 53-60 arası değerler alıyorum. Çok tatmin etmiyor. Kartın benchmarkına baktığım zaman Full ayarlarda ortalama 80 FPS diyor. Sorun neyde acaba? Sistemim:
Anakart: MSI A320M-A Pro.
Ekran kartı; MSI GTX 1660 Super.
RAM: 8 GB.
İşlemci: Ryzen 3 3100.
HDD: 1 TB WD.
Şu an Single kit G.Skill 8 GB RAM var 3200MHz bir tane daha alsam, aynısından taksam çift kanal aşırı bir fark olur mu FPS'de?

[/url]

Son düzenleyen: Moderatör:
MSAA ve Grass Quality ayarların ne alemde? MSAA 4X TXAA ON yap ve Grass Quality normal yap. Grass Quality çok gereksiz boş bir ayar bence. Çok fazla FPS sömürüyor 15 FPS kadar fark ettiği oluyor çimen olmayan bir alanda bile FPS yüksek oluyor.

Isı yükselmesi sonrası frekans düşmesi gibi bir durum yok. Yüksek kullanımda kartın 60 derecede. Ekran kartın ve işlemcin elinden gelenin fazlasını yapıyorlar. RAM takviyesi yapmanın sisteme etkisi olacaktır.

MSAA x8 ise FPS çok düşer. Çift kanal yaparsanız çok büyük fark yapar. Bir ara 8GB denedim ve 15 FPS fark etti

Genelde 1660S gibi kartlarda MSAA 2X olarak ayarlayıp benchmark testlerine dahil ediliyor. Testlerinde çift kanal RAM kullanıyorlar. Yani bir tane daha modelinizle aynı bir RAM alırsanız sorun çözülecektir.

RAM'lerle ilgili olabilir aynı GPU var bende de 4 k da Ultra'da 50 FPS alıyorum 1080'de alıyor olman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…