Offline'da oynarken ortalama 100 FPS alıyorum fakat Online'a geçince 80-70 arasına düşüyor bu FPS.
Ayarları ne şekilde yaparsam Online için arttırabilirim FPS'i?
Sistem:
GTX 1660S.
R3 3100.
Ayarlarım ise Very High'da.
Online'da optimizasyon sorunu var diye biliyorum. Ayrıca Very High ayarlarda gayet iyi FPS alıyorsunuz bence. Attığınız videoda da 100-120 FPS arası alıyor zaten.
Offline'da oynarken ortalama 100 FPS alıyorum fakat Online'a geçince 80-70 arasına düşüyor bu FPS.
Sistem:
GTX 1660S.
R3 3100.
Sistem:
GTX 1660S.
R3 3100.
Online'da optimizasyon sorunu var diye biliyorum. Ayrıca Very High ayarlarda gayet iyi FPS alıyorsunuz bence. Attığınız videoda da 100-120 FPS arası alıyor zaten.
Online'da tüm ayarlarım maksimum seviyede 4x MSAA, Nvidia TXAA açık iken 60-70 FPS arası oynuyorum. Çimen, dağ, bayır vs. gibi yerlerde FPS'im 50'lere kadar düşüyor. Online'ın optimizasyonu pek iyi değil sanırım. Story mod'unu çok oynamadığım için yorum yapamayacağım. Yumuşatma ayarlarını(MSAA gibi) ayarları off(kapalı) durumuna getirir iseniz gözle görülür bir FPS artışı yaşarsınız. Çim kalitesini de Normale veyahut Yüksek ayara düşürür iseniz yine aynı şekilde FPS' artışı yaşarsınız.