Sorunun kablo ile ilgili olma ihtimali çok düşük. Monitör veya ekran kartı sebebiyle HDMI üzerinden 144 Hz alamıyorsun. Monitörün HDMI girişinin 120 Hz ile sınırlı olması muhtemel.
Evet bunu gördüm fakat dediğim gibi kablo kalitesizliğinden de olabilir kendi içinden çıkan HDMI 2.0 dalgalanma yaşıyor bu kaliteli kablo alırsam sorun oluşturur mu daha çok bunu öğrenmek istedim.
Sorunun kablo ile ilgili olma ihtimali çok düşük. Monitör veya ekran kartı sebebiyle HDMI üzerinden 144 Hz alamıyorsun. Monitörün HDMI girişinin 120 Hz ile sınırlı olması muhtemel.
Evet bunu gördüm fakat dediğim gibi kablo kalitesizliğinden de olabilir kendi içinden çıkan HDMI 2.0 dalgalanma yaşıyor bu kaliteli kablo alırsam sorun oluşturur mu daha çok bunu öğrenmek istedim.
HDMI 2.1 kablo ile ilgili değil, ürünlerdeki sürümleri ilgili. Daha eski sürümler de 144 Hz veriyor zaten. Her firma her ürününde buna müsaade etmiyor.
Kardeşimin de dediği gibi kabloyu hepsiburada bugün teslimat ile aldım şuanda kullanıyorum sorunum kalmadı rahatlıkla 144HZ alabiliyorum şuan, sanırım sorun kablodaymış tertemiz oldu dalgalanma gitti DPI da olduğu gibi akıcı ve ferah 144HZ ulaştım. Herkese teşekkürler bilgilendirme amaçlıydı. Monitörünüzün gönderdiği kablo 0 bile olsa sorun olabiliyormuş böyle bir sorun yaşarsanız sizde yeni bir kablo alarak çözebilirsiniz.