Ömer Cem Şimşek Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #11 FalconPolat dedi: İşlemcin çok kötü oyunu suçlamaya gerek yok boşuna. RAM'de günümüz standartlarına göre geride. Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir konu açtım işlemci konusunda. Bir araştıracağım.
FalconPolat dedi: İşlemcin çok kötü oyunu suçlamaya gerek yok boşuna. RAM'de günümüz standartlarına göre geride. Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir konu açtım işlemci konusunda. Bir araştıracağım.
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 2 Temmuz 2023 #12 Ömer Cem Şimşek dedi: Hocam başka bir konu açtım işlemci konusunda. Bir araştıracağım. Genişletmek için tıkla... Hocam en yüksekte oynamayi denedinizmi ?
Ömer Cem Şimşek dedi: Hocam başka bir konu açtım işlemci konusunda. Bir araştıracağım. Genişletmek için tıkla... Hocam en yüksekte oynamayi denedinizmi ?
Ömer Cem Şimşek Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #13 Yarım eden arkadaşlar adamsınız kullanım neredeyse 90a çıktı ultrada. Sıcaklıklara bir bakar mısınız nasıl sizce çok mu sıcak ideal mi? Bir de buradaki upscale seçeneklerinden hangisi benim sistemimde var hangisini kullanırsam daha iyi olur?
Yarım eden arkadaşlar adamsınız kullanım neredeyse 90a çıktı ultrada. Sıcaklıklara bir bakar mısınız nasıl sizce çok mu sıcak ideal mi? Bir de buradaki upscale seçeneklerinden hangisi benim sistemimde var hangisini kullanırsam daha iyi olur?
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 2 Temmuz 2023 #14 Ekran kartına undervolt yapabilirsin sıcaklıklar için. Upscale türünü kendin karar ver bence.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.668 Makaleler 21 Çözümler 97 2 Temmuz 2023 #15 FSR 1 eskidir en kötü kaliteyi onunla elde edersin o yüzden onu kullanma.
Ömer Cem Şimşek Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #16 FalconPolat dedi: FSR 1 eskidir en kötü kaliteyi onunla elde edersin o yüzden onu kullanma. Genişletmek için tıkla... FSR 2 güzel gibi bunu kullanacağım sanırım.
FalconPolat dedi: FSR 1 eskidir en kötü kaliteyi onunla elde edersin o yüzden onu kullanma. Genişletmek için tıkla... FSR 2 güzel gibi bunu kullanacağım sanırım.