Ali Deniz Özel Decapat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 419 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #1 FreeSync monitör ve GTX 1660S için G-Sync açmak gerekli mi?
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 24 Mayıs 2021 #2 Ali Deniz Özel dedi: FreeSync monitör ve GTX 1660S için G-Sync açmak gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Monitör desteklemiyorsa açmana gerek yok.
Ali Deniz Özel dedi: FreeSync monitör ve GTX 1660S için G-Sync açmak gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Monitör desteklemiyorsa açmana gerek yok.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.730 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #3 Monitöründe G-SYNC özelliği aktifleştirilebiliyorsa açabilirsin.
Ali Deniz Özel Decapat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 419 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #4 384311 dedi: Monitör desteklemiyorsa açmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Monitörüm AOC C24G1. BerkayZ87 dedi: Monitöründe G-Sync özelliği aktifleştirilebiliyorsa açabilirsi. BerkayZ87 dedi: Monitöründe G-Sync özelliği aktifleştirilebiliyorsa açabilirsin. Ekran kartım NVIDIA 1660S bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... BerkayZ87 dedi: Monitöründe G-Sync özelliği aktifleştirilebiliyorsa açabilirsi. BerkayZ87 dedi: Monitöründe G-Sync özelliği aktifleştirilebiliyorsa açabilirsin. Ekran kartım NVIDIA 1660S bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... BerkayZ87 dedi: Monitöründe G-Sync özelliği aktifleştirilebiliyorsa açabilirsi. BerkayZ87 dedi: Monitöründe G-Sync özelliği aktifleştirilebiliyorsa açabilirsin. Ekran kartım NVIDIA 1660S bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... BerkayZ87 dedi: Monitöründe G-Sync özelliği aktifleştirilebiliyorsa açabilirsi. BerkayZ87 dedi: Monitöründe G-Sync özelliği aktifleştirilebiliyorsa açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Ekran kartım NVIDIA 1660S bir sıkıntı çıkar mı? BerkayZ87 dedi: Monitöründe G-Sync özelliği aktifleştirilebiliyorsa açabilirsi. BerkayZ87 dedi: Monitöründe G-Sync özelliği aktifleştirilebiliyorsa açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Ekran kartım NVIDIA 1660S bir sıkıntı çıkar mı? Ali Deniz Özel dedi: Monitörüm AOC C24G1. Ekran kartım NVIDIA 1660S bir sıkıntı çıkar mı? Ekran kartım NVIDIA 1660S bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Beyler internet kötüydü fazla yazmışım kusura bakmayın
384311 dedi: Monitör desteklemiyorsa açmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Monitörüm AOC C24G1. BerkayZ87 dedi: Monitöründe G-Sync özelliği aktifleştirilebiliyorsa açabilirsi. BerkayZ87 dedi: Monitöründe G-Sync özelliği aktifleştirilebiliyorsa açabilirsin. Ekran kartım NVIDIA 1660S bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... BerkayZ87 dedi: Monitöründe G-Sync özelliği aktifleştirilebiliyorsa açabilirsi. BerkayZ87 dedi: Monitöründe G-Sync özelliği aktifleştirilebiliyorsa açabilirsin. Ekran kartım NVIDIA 1660S bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... BerkayZ87 dedi: Monitöründe G-Sync özelliği aktifleştirilebiliyorsa açabilirsi. BerkayZ87 dedi: Monitöründe G-Sync özelliği aktifleştirilebiliyorsa açabilirsin. Ekran kartım NVIDIA 1660S bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... BerkayZ87 dedi: Monitöründe G-Sync özelliği aktifleştirilebiliyorsa açabilirsi. BerkayZ87 dedi: Monitöründe G-Sync özelliği aktifleştirilebiliyorsa açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Ekran kartım NVIDIA 1660S bir sıkıntı çıkar mı? BerkayZ87 dedi: Monitöründe G-Sync özelliği aktifleştirilebiliyorsa açabilirsi. BerkayZ87 dedi: Monitöründe G-Sync özelliği aktifleştirilebiliyorsa açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Ekran kartım NVIDIA 1660S bir sıkıntı çıkar mı? Ali Deniz Özel dedi: Monitörüm AOC C24G1. Ekran kartım NVIDIA 1660S bir sıkıntı çıkar mı? Ekran kartım NVIDIA 1660S bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Beyler internet kötüydü fazla yazmışım kusura bakmayın
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 24 Mayıs 2021 #5 Ali Deniz Özel dedi: Beyler internet kötüydü fazla yazmışım kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Sil o zaman.
Ali Deniz Özel dedi: Beyler internet kötüydü fazla yazmışım kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Sil o zaman.