GTX 1660S için işlemci önerisi

Bütçe
3000

efos

Hectopat
Daha fazla  
RAM
(2x8 çift kanal) kingston 3000mhz ram
Anakart
B450M S2H
Dostlar ekran kartı olarak ASUS TUF 1660S 6 GB modelini kullanıyorum işlemciyi düşük FPS nedeniyle değiştirmem gerek. Bu fiyat bantlarında önerebileceğiniz bir işlemci var mı? Ayrıca Intel mi AMD mi tercih etmeliyim? Valorant-CS2 gibi oyunlar oynuyorum. 144 FPS altı kötü oluyor benim için. İyi sosyaller.

Dostlar ekran kartı olarak ASUS TUF 1660S 6 GB modelini kullanıyorum işlemciyi düşük FPS nedeniyle değiştirmem gerek. Bu fiyat bantlarında önerebileceğiniz bir işlemci var mı? Ayrıca Intel mi AMD mi tercih etmeliyim? Valorant-CS2 gibi oyunlar oynuyorum. 144 FPS altı kötü oluyor benim için. İyi sosyaller.
ileri dönük istiyorsan r5 5600 çok işine yarar

Şahsen ben i3-12100F kullanıyorum. f/p anlamında manyak iyi bir işlemci. Şuan da 2000tl ye düşmüş durumda. 2 ay önce 2750tl ye aldım ve verdiğim her kuruşuna değer. Performans olarak Ryzen 5 5500 ile kafa kafayalar hangisi daha iyi tartışılır.

Şuanki işlemci ne hocam? Eğer anakart değistirmek istemiyorsanız Ryzen 5 5500 ya da 5600 tercih edin.

Şuanki işlemcin ne ?

Dostlar ekran kartı olarak ASUS TUF 1660S 6 GB modelini kullanıyorum işlemciyi düşük FPS nedeniyle değiştirmem gerek. Bu fiyat bantlarında önerebileceğiniz bir işlemci var mı? Ayrıca Intel mi AMD mi tercih etmeliyim? Valorant-CS2 gibi oyunlar oynuyorum. 144 FPS altı kötü oluyor benim için. İyi Sosyaller.

R5 5600 ideal bütçe ne?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı