VocZ Centipat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 41 18 Ağustos 2020 #1 2-3 güne toplayacagim sistemin işlemcisinde tam olarak bir karara gelemedim. Bir sizlerden fikirler alayım dedim, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
2-3 güne toplayacagim sistemin işlemcisinde tam olarak bir karara gelemedim. Bir sizlerden fikirler alayım dedim, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Staylezz Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 186 18 Ağustos 2020 #2 VocZ dedi: 2-3 güne toplayacagim sistemin işlemcisinde tam olarak bir karara gelemedim. Bir sizlerden fikirler alayım dedim, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Genişletmek için tıkla... R7 2700 daha iyi diye düşünüyorum testlerdende görürsün.
VocZ dedi: 2-3 güne toplayacagim sistemin işlemcisinde tam olarak bir karara gelemedim. Bir sizlerden fikirler alayım dedim, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Genişletmek için tıkla... R7 2700 daha iyi diye düşünüyorum testlerdende görürsün.
E EjderLefLef Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.461 Çözümler 2 18 Ağustos 2020 #3 VocZ dedi: 2-3 güne toplayacagim sistemin işlemcisinde tam olarak bir karara gelemedim. Bir sizlerden fikirler alayım dedim, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Genişletmek için tıkla... R7 2700 kaça buldunuz bilmiyorum ama piyasada çok bulunabilecek bir işlemci değil artık. Onun fiyatına çıkabiliyorsanız 3600 almanız daha mantıklı.
VocZ dedi: 2-3 güne toplayacagim sistemin işlemcisinde tam olarak bir karara gelemedim. Bir sizlerden fikirler alayım dedim, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Genişletmek için tıkla... R7 2700 kaça buldunuz bilmiyorum ama piyasada çok bulunabilecek bir işlemci değil artık. Onun fiyatına çıkabiliyorsanız 3600 almanız daha mantıklı.