Merhaba, ben"GTX 1660 Super " alacağım. Sizce hangisini almam gerek? ASUS ve Zotac arasında performans farkı var mı? İşlemcim AMD Ryzen 2400G onun maksimum kullanabileceği bu ekran kartı ama marka fark eder mi sizce performans konusunda?
ASUS TUF model alırsanız EVO olmasına dikkat edin ilk modeller var onlar soğutması sorunlu çok ısınıyor. Performans fark olmaz ama biraz malzeme kalitesi farkı olabilir. Zotac NVIDIA da en hesaplı modellere sahip çok önce GTX 660 zamanında kullanmıştım sorun yaşamadım.
Asus ROG Strix GeForce GTX 1660 Super 6GB GDDR6 Ekran Kartı ROG-STRIX-GTX1660S-6G-GAMING detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Asus ROG Strix GeForce GTX 1660 Super 6GB GDDR6 Ekran Kartı ROG-STRIX-GTX1660S-6G-GAMING detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Asus AMD Radeon RX 6600 XT ROG Strix OC ROG-STRIX-RX6600XT-O8G-GAMING 8 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.