Çözüldü GTX 1660S ile Rocket League anlık donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Mansion

Kilopat
Makaleler
12
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 10400
MSI H410-PRO-VH
32GB G.Skill Ripjaws V
GTX1660S MSI Ventus
A2000 500GB&PNY CS900 480GB&KİOXİA Exceria 480GB
ID-Cooling SE-224XT
Sharkoon SHP650 650W
XIGMATEK Galaxy RGB
Rampage Racer (Modifiyeli)

---------------------------------------------

İ3 5005U
4GB RAM
APACER AS350 240GB
Meslek
Lojistik
RAM
32GB G.Skill Ripjaws
Ekran kartı
MSI VENTUS 1660S
Anakart
H410 PRO VH
İşlemci
10400
6 yıldır oynadığım oyunda ilk defa böyle bir donma yaşıyorum. Eski laptop sistem özellikleri çok kötüydü ona rağmen akıcıydı şu anki bilgisayarımı yukarı yazacağım donanım ile ilgili kısaca hiçbir sıkıntım yok internetim çok stabil ve 3ms pingli zaten(100Mbps). Anlık donuyor 20-30 saniyelik aralıklarla ve ping artıyor oyunda donduğundan, mikro donmalarda böyle bir oyunda çok can sıkıyor.

Çözüm
Sorunu çözdüm. Bunlardan hiçbiri ile alakalı değil. Sorun ben yeni 8K Hz fare aldım ve 4-8K Hz de kullanıyordum 1K Hz'ye çekince sorun düzeldi Rocket League sanırsam 1K Hz üstü desteklemiyor.
6 yıldır oynadığım oyunda ilk defa böyle bir donma yaşıyorum. Eski laptop sistem özellikleri çok kötüydü ona rağmen akıcıydı şu anki bilgisayarımı yukarı yazacağım donanım ile ilgili kısaca hiçbir sıkıntım yok internetim çok stabil ve 3ms pingli zaten(100Mbps). Anlık donuyor 20-30 saniyelik aralıklarla ve ping artıyor oyunda donduğundan, mikro donmalarda böyle bir oyunda çok can sıkıyor.

Oyunu Epic Games'ten mi oynuyorsunuz?

Sorunu çözdüm. Bunlardan hiçbiri ile alakalı değil. Sorun ben yeni 8K Hz fare aldım ve 4-8K Hz de kullanıyordum 1K Hz'ye çekince sorun düzeldi Rocket League sanırsam 1K Hz üstü desteklemiyor.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı