Nəriman Centipat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 88 4 Eylül 2020 #11 Osman Tuç dedi: Anakart, PSU, kasa nerede hocam? Ayrıca depolama birimi. 8 GB RAM yerine 16 GB tercih edin. Genişletmek için tıkla... Onları hall ettim ben beni ilgilendiren FPS konusu. Anakart veya kasa FPS artirmiyorum sıcaklık degerlerinde degiskenlik gösteriyor. PSU 550Watt 80+ Gold ASRock B450M HDV.
Osman Tuç dedi: Anakart, PSU, kasa nerede hocam? Ayrıca depolama birimi. 8 GB RAM yerine 16 GB tercih edin. Genişletmek için tıkla... Onları hall ettim ben beni ilgilendiren FPS konusu. Anakart veya kasa FPS artirmiyorum sıcaklık degerlerinde degiskenlik gösteriyor. PSU 550Watt 80+ Gold ASRock B450M HDV.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #12 Nəriman dedi: Onları hall ettim ben beni ilgilendiren FPS konusu. Anakart veya kasa FPS artirmiyorum sıcaklık degerlerinde degiskenlik gösteriyor. Genişletmek için tıkla... PSU kalitesiz birşey ise tüm parçalara zarar verebilir. FPS arttırmıyor diye önemsememek başınızı yakabilir.
Nəriman dedi: Onları hall ettim ben beni ilgilendiren FPS konusu. Anakart veya kasa FPS artirmiyorum sıcaklık degerlerinde degiskenlik gösteriyor. Genişletmek için tıkla... PSU kalitesiz birşey ise tüm parçalara zarar verebilir. FPS arttırmıyor diye önemsememek başınızı yakabilir.
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 4 Eylül 2020 #13 1080p darboğaz yapabilir. Toplamadıysanız biz biradaha toplayalım
Nəriman Centipat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 88 4 Eylül 2020 #14 Mehmet A dedi: PSU kalitesiz bir şey ise tüm parçalara zarar verebilir. FPS arttırmıyor diye önemsememek başınızı yakabilir. Genişletmek için tıkla... Endişe ettigim parçaları size sunmayı gerek duyuyorum.
Mehmet A dedi: PSU kalitesiz bir şey ise tüm parçalara zarar verebilir. FPS arttırmıyor diye önemsememek başınızı yakabilir. Genişletmek için tıkla... Endişe ettigim parçaları size sunmayı gerek duyuyorum.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #15 mirsady dedi: 1080p darboğaz yapabilir. Toplamadıysanız biz biradaha toplayalım Genişletmek için tıkla... 3100 yeterince güçlü. Darboğaz yapmaz. Nəriman dedi: Endişe ettigim parçaları size sunmayı gerek duyuyorum. Genişletmek için tıkla... PSU dan da endişe etmelisin.
mirsady dedi: 1080p darboğaz yapabilir. Toplamadıysanız biz biradaha toplayalım Genişletmek için tıkla... 3100 yeterince güçlü. Darboğaz yapmaz. Nəriman dedi: Endişe ettigim parçaları size sunmayı gerek duyuyorum. Genişletmek için tıkla... PSU dan da endişe etmelisin.
Nəriman Centipat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 88 4 Eylül 2020 #16 Mehmet A dedi: 3100 yeterince güçlü. Darboğaz yapmaz. PSU'dan da endişe etmelisin. Genişletmek için tıkla... 80+ Gold modular PSU endişe mı edilecek? Bana kalırsa gayet ideal bir PSU.
Mehmet A dedi: 3100 yeterince güçlü. Darboğaz yapmaz. PSU'dan da endişe etmelisin. Genişletmek için tıkla... 80+ Gold modular PSU endişe mı edilecek? Bana kalırsa gayet ideal bir PSU.
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #17 Nəriman dedi: 80+ Gold PSU endişe mı edilecek? Bana kalırsa gayet ideal bir PSU. Genişletmek için tıkla... Öyle bir marka mı var? 80+ Hadron bile vardı.
Nəriman dedi: 80+ Gold PSU endişe mı edilecek? Bana kalırsa gayet ideal bir PSU. Genişletmek için tıkla... Öyle bir marka mı var? 80+ Hadron bile vardı.
Nəriman Centipat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 88 4 Eylül 2020 #18 Osman Tuç dedi: Öyle bir marka mı var? 80+ Hadron bile vardı. Genişletmek için tıkla... Chieftec polaris 550W Gold PPS-550FC. Сборка.mp4 Görüntüle ve Yandex.Disk'ten indir yadi.sk İsteyen izleyebilir. Son düzenleme: 4 Eylül 2020
Osman Tuç dedi: Öyle bir marka mı var? 80+ Hadron bile vardı. Genişletmek için tıkla... Chieftec polaris 550W Gold PPS-550FC. Сборка.mp4 Görüntüle ve Yandex.Disk'ten indir yadi.sk İsteyen izleyebilir.