GTX 1660S OC ile 1660 Ti geçebilir mi?

Kerem4444

Centipat
Daha fazla  
Gigabyte 6 GB OC 1660S ekran kartını OC yapsam 1660 Ti'yı geçebilir mi? İyi günler.

Yakın kartlar. Ama muhtemelen geçemezsiniz. Çünkü Gigabyte'nin ısı sorunlu modelini aldıysanız zaten ısınan bir kart. Overclock ile daha da ısındırırsanız kartın ömrü kısalacaktır.

Evet.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır bu konuyu iyice araştırdım ve gördüm ki istediğiniz kadar uğraşın aynı hızı yakalayabilseniz bile sıcaklık ve performans kayıpları yaşarsınız en iyisi seçenek şudur şöyle örnekleyeyim;
2060S vs 2070 arasında kaldıysanız 2070'i ya da 2070S vs 2080 arasında kaldıysanız direk 2080'i tercih edin.

Zaten fabrika çıkışlı OC olan bir karta birde manuel olarak OC yapmak sıcaklığı çok arttırabilir.

Geçilir hocam. Ekran kartım 1660 Ti Gaming X modeli. Küçük bir OC işlemi sonrasında fazladan 10 FPS kazanmıştım. Fakat ekran kartınızın soğutması iyiyse yapılması taraftarıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…