MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #11 Çok fena sistem bu şartlarda da fiyat sıkıntı.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #12 Neden böyle bir konu açtığınızı anlamadım fakat merak ettiğiniz şey buysa yükseltme yapmanıza gerek yok, gayet yeterli şu an.
Neden böyle bir konu açtığınızı anlamadım fakat merak ettiğiniz şey buysa yükseltme yapmanıza gerek yok, gayet yeterli şu an.
LareX77 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #13 The Towande dedi: Türkiye ortalamasının üstünde bir sisteminiz var. ama sizi memnun etmeyen bir tarafı mı var, yoksa öylesine mi soruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Öylesine sordum.
The Towande dedi: Türkiye ortalamasının üstünde bir sisteminiz var. ama sizi memnun etmeyen bir tarafı mı var, yoksa öylesine mi soruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Öylesine sordum.