Dışaridaydim eve geldigimde şalterler atmıştı, köpek üclu prize cişini yapmış PC'yi açtım hiçbir sorun yoktu. 2-3 saat geçtikten sonra Valorant'a girdim ve hata aldım hatayi duzeltmek icin BIOS'a girip SVM modunu açtım açtıktan sonra bilgisayar kendi kendine kapanip aciliyordu. Daha sonrasinda RAM'i, islemciyi, ekran kartıni, HDD'leri SSD'leri cikartip temizleyip dikkatli şekilde yuvalarina sağlam taktım ve hala aynı.
BIOS'u guncelledim, eski surumunu yeni surumunu tek tek denedim fabrika ayarlarına kadar sifirladim yine sorun hala var. Bilgisayarciya goturdum anakart ya da işlemcide sorun var dedi, işlemcide de sorun oldugunu dusunmuyorum goruntu vermezdi hatta BIOS ekraninda kapanırdi. BIOS ekraninda saatlerce durmama ragmen kapanmiyordu, geriye tek kalan secenek anakart ve anakartlar da pahalı gidip de yenisini alip denesem okey fakat sorunun kesin anakrt oldugu belli degil. Gidip de yenisini alıp elimde kalmasini istemem, bu durumu yaşayan ve cözumleyen birisi yardimci olabilir mi? 4-5 gundur böyle devam ediyor.
Attigim fotograftaki gibi yuklenme ekraninda donuyor ve kapanip aciliyor yine donuyor.